“Overpriset, og sur betjening”
Anmeldelse av Bristol Conditori

Bristol Conditori
Vurdert som nr. 193 av 406 Restauranter i Trondheim
Anmeldt 23. juni 2019

Et lite stykke lunken eplekake med en klatt halvsmeltet softis til kr 115,- servert av en smågretten dame. Vi kommer IKKE tilbake, det er sikkert.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, royskogvold

Anmeldt 29. desember 2018

Overrasket og provosert forlot vi Bristol for siste gang, til fordel for en annen kafé etter å ha fått beskjed om at vi ikke kunne få et glass springvann til maten og kaffen vi skulle kjøpe.

Mindre overraskende var det å komme hjem og se at dette har flere reagert på i lang tid. Enda mindre overraskende er det å søke opp bedriftens driftsregnskap og se at den nedadgående kurven forsetter fra 2015, på tross at de begynte å ta seg betalt for vann i fjor.

Et glass vann til kunder er noe samtlige kafeer og restauranter med respekt for seg selv og kundene sine, er i stand til å tilby uten å ta ekstra betalt.

Det hjelper ikke å være en generasjonsbedrift når nåværende eier iverksetter så utrolig provoserende som å nekte kunder springvann.

Dato for besøk: desember 2018
3  Takk, Orbrab
Anmeldt 15. november 2018

Alltid hyggelig å komme tilbake i disse ærverdige lokalene som oser av nostalgi. Her har ikke kjedekafeene overtatt. God plass og greit lydnivå. Disken byr på mange nostalgikere av kjent bakverk og smørbrød. Skuffkaka til Bristol er kjempegod!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, travelmann3
Anmeldt 19. mai 2018 via mobile enheter

Elendig service!
Jeg spurte pent om 8 åringen kunne få kånr toalettet, han holdt på å tisse i buksa! Fikk brskjed om at det var kode på do og den kunne jeg ikke få med mindre jeg kjøpte noe, en vaffel for eksempel....... Spurte igjen om det ikke var mulig for en liten gutt som MÅ TISSE NÅ! å få låne do, men nei.... kom ikke på tale!

Dato for besøk: mai 2018
3  Takk, 756christoffers
Anmeldt 17. mars 2018

Ja, dette er det eldste conditori I Trondheim I dag. Ligger godt plassert I Trondheim sentrum. Her finner du mange eldre damer som nyter sin formiddags kaffe med et suverent smørbrød eller rundstykke. Her er det alltid nystekte varer for en hver smak. Bløtkaker, ja de er kjempe gode! På sommerstid er det også utendørs servering., da ser du mot Stiftsgårdsparken. De har også servering av alkohol. Men husk det er ei bratt trapp opp til toalettene. Ikke dra fra byen før du har vært på Bristol conditori!

Dato for besøk: mars 2018
2  Takk, Reidar B

Reisende som så på Bristol Conditori, så også på

Trondheim, Trondheim
Trondheim, Trondheim

Har du vært i Bristol Conditori? Del dine erfaringer!