Første gangen på Bristol skulle også bli vår siste gang der. Det er mulig man her lenge har levd høyt på historiens vingesus og nostalgi, men man må huske at også dagens betjening blir husket i det som blir morgendagens historie.
Det var mer enn halvtomt for kaker...bare tre litt triste på display. Vi bestilte tre kanelsnurrer, et kakestykke, en kaffe latte, en juice og en brus - og kunne likevel ikke få lov å få et glass vann dertil. Ble henvist til å kjøpe flaskevann - og takket selvfølgelig nei.
De tre kanelsnurrer smakte ganske greit, men kakestykket inneholdt en ekstra "bonus" i form av et stort stykke eggeskall.
Toalettene er avlåst og åpnes med kode, men det var en kode vi ikke ønsket vi hadde brukt...toalettene var utrolig skitne og luktet fælt.
Vi satt på 2. etasje og sønnen hadde lyst å se hele det historiske konditoriet, så han og pappaen gikk mot døren ved trappa - ble straks kontaktet av en ansatt som påpekte at hvis de gikk ned kunne de ikke komme opp igjen - for nå var døren stengt siden 2. etasjen skulle stenge kl 16 (kl. var bare 15.30).
Maken til dårlig service har vi sjeldent opplevd. Hvis denne plassen skal gjøre seg fortjent til å fortsette i bare en brøkdel av det antallet av år den allerede har eksistert, da har de så sandelig litt av en jobb foran seg.
Dette var ikke noen trivelig opplevelse.