Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Melding fra Tripadvisor:Midlertidig stengt
Trondheim Hamam - STENGT
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Kan ikke bli bedre

Jeg går to dager i uke når jeg er i Trondheim. Katinka er min massør. Hun er faglig meget flink og... les mer

Anmeldt 22. januar 2021
Erik F
,
Trøndelag, Norge
100 av 100

Fantastisk flott😃 bedre enn Britannia🤷‍♀️😉 hyggelig personal og bra massasje.. kommer mere enn... les mer

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen

Anmeldt 13. juli 2019
bentestorhaug
Les alle 44 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (44)
Filtrer anmeldelser
44 resultater
Vurdering fra reisende
37
4
3
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
37
4
3
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 44 anmeldelser
Anmeldt 1. mars 2018

Trondheim Hamam er et herlig tilbud om behandling, spa og avslapning til en fornuftig pris i et trivelig miljø. Her får jeg det jeg trenger når nakken knirker og ryggen oppleves stiv. Fravær av stress og mas sikrer kjærkommen anledning til refleksjon i Hverdagen.

Dato for opplevelse: februar 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, Trygve G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Trondheim_Hamam, Vezető på Trondheim Hamam, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mars 2018

Hei,

Tusen takk :)

Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. februar 2018 via mobile enheter

Var å tok Haman og det var en meget god opplevelse fra jeg kom inn døra til jeg dro igjen. Ble godt tatt imot av hyggelig betjening og vist til garderoben hvor jeg fikk utlevert badekåpe, håndduk og tøfler. Når jeg had fått tatt på badebukse så ble jeg ført inn til ei dampbadstue hvor jeg satt i ti minutter deretter ble jeg ført inn til selve haman rommet hvor jeg la meg ned på oppvarmet marmor og jeg ble tilført såpeskum over hele kroppen og ble lett massert før det ble skyllet av og deretter ble jeg skrubbet med en ru såpeglatt som tok bort døde hudceller, virkelig behagelig syns jeg. Så fulgte hårvask og ansikt massasje som å var deilig. Når vi var ferdig der inne så vart det en tur inn i en vanlig badstue hvor en sitter så lenge en føler for det, og etterpå så tar man på badekåpe og tøfler og legger seg i en slags solseng hvor en får servert varm god tyrkisk te og så er d en karaffel med kaldt vann og der er oppskåret frukt og annet snacks som man får nyte mens man slapper av, rolig musikk i bakgrunnen. Så er meget fornøyd med dette besøket, flink massør, blir ikke lenge til neste besøk. Trondheim Haman er meget populært så bestill time/behandling i god tid da dere må påregne å vente noen dager før dere får time.

Dato for opplevelse: februar 2018
4  Takk, Kjellemann_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Trondheim_Hamam, Vezető på Trondheim Hamam, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mars 2018

Hei,

Tusen takk for dine ord!

Velkommen tilbake :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. februar 2018 via mobile enheter

Beliggende ved Flatåsen senter. Kjellerlokale som åpenbarer seg etterhvert som man beveger seg innover. Upåklagelig service og behandling. Profesjonellt. Vi hadde Suleyman Hamam-behandling, den lengste og mest innholdsrike, og den anbefales mår man først tar turen.

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, StianTRD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Trondheim_Hamam, Vezető på Trondheim Hamam, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. februar 2018

Hei,

Takk for dine ord!

Velkommen tilbake :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. november 2017

Trondheim hamam anbefales på det sterkeste! Hyggelig personale og fine lokaler. Har prøvd hamambehandling i Tyrkia før, og dette var minst (!) like godt :-)

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, EL100234
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Peter B, Daglig leder på Trondheim Hamam, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2017

Hei,

Takk for dine ord!
Velkommen igjen :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. oktober 2017

Ga oss en fantastisk fin opplevelse med oppmerksomme, trivelige og profesjonelle behandlere! Utrolig flotte lokaler som ga følelsen av å være et helt annet sted enn Norge. Kommer helt sikkert tilbake, anbefales!

Dato for opplevelse: september 2017
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, anne_hatletveit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Trondheim_Hamam, Vezető på Trondheim Hamam, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2017

Hei,

Tusen takk for mange gode ord!
Velkommen tilbake :)

Mvh
Hamam Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser