Melding fra Tripadvisor:Midlertidig stengt
Trondheim Hamam - STENGT
Se gjennom høydepunkter
Kan ikke bli bedre

Jeg går to dager i uke når jeg er i Trondheim. Katinka er min massør. Hun er faglig meget flink og... les mer

Anmeldt 22. januar 2021
Erik F
Trøndelag, Norge
100 av 100

Fantastisk flott😃 bedre enn Britannia🤷‍♀️😉 hyggelig personal og bra massasje.. kommer mere enn... les mer

Anmeldt 13. juli 2019
bentestorhaug
Les alle 44 anmeldelsene

Anmeldt 1. mars 2018

Trondheim Hamam er et herlig tilbud om behandling, spa og avslapning til en fornuftig pris i et trivelig miljø. Her får jeg det jeg trenger når nakken knirker og ryggen oppleves stiv. Fravær av stress og mas sikrer kjærkommen anledning til refleksjon i Hverdagen.

Takk, Trygve G
Trondheim_Hamam, Vezető på Trondheim Hamam, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mars 2018

Tusen takk :)

Velkommen tilbake!

Anmeldt 28. februar 2018 via mobile enheter

Var å tok Haman og det var en meget god opplevelse fra jeg kom inn døra til jeg dro igjen. Ble godt tatt imot av hyggelig betjening og vist til garderoben hvor jeg fikk utlevert badekåpe, håndduk og tøfler. Når jeg had fått tatt på badebukse så ble jeg ført inn til ei dampbadstue hvor jeg satt i ti minutter deretter ble jeg ført inn til selve haman rommet hvor jeg la meg ned på oppvarmet marmor og jeg ble tilført såpeskum over hele kroppen og ble lett massert før det ble skyllet av og deretter ble jeg skrubbet med en ru såpeglatt som tok bort døde hudceller, virkelig behagelig syns jeg. Så fulgte hårvask og ansikt massasje som å var deilig. Når vi var ferdig der inne så vart det en tur inn i en vanlig badstue hvor en sitter så lenge en føler for det, og etterpå så tar man på badekåpe og tøfler og legger seg i en slags solseng hvor en får servert varm god tyrkisk te og så er d en karaffel med kaldt vann og der er oppskåret frukt og annet snacks som man får nyte mens man slapper av, rolig musikk i bakgrunnen. Så er meget fornøyd med dette besøket, flink massør, blir ikke lenge til neste besøk. Trondheim Haman er meget populært så bestill time/behandling i god tid da dere må påregne å vente noen dager før dere får time.

4  Takk, Kjellemann_12

Hei,

Tusen takk for dine ord!

Anmeldt 6. februar 2018 via mobile enheter

Beliggende ved Flatåsen senter. Kjellerlokale som åpenbarer seg etterhvert som man beveger seg innover. Upåklagelig service og behandling. Profesjonellt. Vi hadde Suleyman Hamam-behandling, den lengste og mest innholdsrike, og den anbefales mår man først tar turen.

Takk, StianTRD
Trondheim_Hamam, Vezető på Trondheim Hamam, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. februar 2018

Takk for dine ord!

Anmeldt 27. november 2017

Trondheim hamam anbefales på det sterkeste! Hyggelig personale og fine lokaler. Har prøvd hamambehandling i Tyrkia før, og dette var minst (!) like godt :-)

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, EL100234
Peter B, Daglig leder på Trondheim Hamam, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2017

Takk for dine ord!
Velkommen igjen :)

Anmeldt 1. oktober 2017

Ga oss en fantastisk fin opplevelse med oppmerksomme, trivelige og profesjonelle behandlere! Utrolig flotte lokaler som ga følelsen av å være et helt annet sted enn Norge. Kommer helt sikkert tilbake, anbefales!

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, anne_hatletveit
Trondheim_Hamam, Vezető på Trondheim Hamam, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. oktober 2017

Hei,

Tusen takk for mange gode ord!

Mvh
Hamam Team