Melding fra Tripadvisor:Midlertidig stengt

Anmeldt 8. mai 2019
Ludvigsen28
Trondheim, Norge

Anmeldt 4. september 2019

Kjempegod hamam av en flink massøse i behagelige omgivelser. Egotrip i 2 timer! Flott for kropp og sjel før en sydentur. Anbefales!

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, abjornsdatter
Trondheim_Hamam, Recepciós på Trondheim Hamam, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. september 2019

Takk for dine ord :)

Velkommen tilbake!

Anmeldt 13. juli 2019

Fantastisk flott😃 bedre enn Britannia🤷‍♀️😉 hyggelig personal og bra massasje.. kommer mere enn gjerne tilbake, kan anbefales på det sterkeste.

Dato for opplevelse: juli 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med denne attraksjonen
Takk, bentestorhaug
Trondheim_Hamam, Vezető på Trondheim Hamam, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2019

Hei,

Tusen takk for din tilbakemelding!
Vi håper vi ser dere igjen snart :)

Anmeldt 28. juni 2019

Nydelig klassisk Hamam av min massøse,men der var en annan massøse som var ganske direkte -virket irritert over spørsmål. Men ellers heilt fantastisk!

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, Karrrrrri
Trondheim_Hamam, Vezető på Trondheim Hamam, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juli 2019

Hei

Takk for din tilbakemelding, vi beklager at du opplevde oss direkte og at vi virket irritert. Det var selvsagt ikke vår intensjon. Det er hyggelig å høre at du likte behandlingen og vi håper vi kan ønske deg tilbake.

Anmeldt 8. mai 2019 via mobile enheter

Et supert tiltak dersom man skal på ferie til varmere strøk. Prøvde en klassisk Hamam med dampbad, lett massasje, skrubbing, lett ansiktsskrubb og avsluttet med litt badstue. En slik runde forbereder kroppen for sol og varme på en ypperlig måte. Man får en finere brunfarge og den varer lengre. Anbefales på det sterkeste.

Dato for opplevelse: mai 2019
2  Takk, Ludvigsen28
Anmeldt 30. mars 2019 via mobile enheter

Jeg har besøkt Trondheim Hamam to ganger, og vil helt sikkert komme tilbake. Du blir møtt av en god og avslappet atmosfære straks du åpner døra til dette kjellerlokalet. Hyggelig betjening, profesjonell behandling, hyggelige lokaler og fornuftig pris gjør at jeg gjerne anbefaler det til andre.

Dato for opplevelse: mars 2019
Takk, 882majl
Trondheim_Hamam, Recepciós på Trondheim Hamam, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. april 2019

Hei,

Tusen takk for dine ord!

Velkommen tilbake :)