“Ikke fornøyd”
Anmeldelse av SOT Bar og Burger

SOT Bar og Burger
Vurdert som nr. 18 av 34 Smått og godt i Trondheim
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: SOT Bar & Burger gir deg ekte burgere grillet på kullgrill. Kald drikke fra lokale og fjerne bryggerier.
Anmeldt 20. januar 2019 via mobile enheter

Vi bestilte en take-away burger med fries og drikke. Burgeren var middels og dyr. Da vi kom hjem etter kort tid var friesene bløte og de hadde glemt å sende med drikken vår. Da vi kommer tilbake for å hente den, skylder de på at det var vi som glemte den og burde sagt i fra en gang til at vi bestilte drikke. Han var veldig uhøflig og vi kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, christinemagn
leifandreas, Bartender på SOT Bar og Burger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. januar 2019

Hei!
Vi beklager at opplevelsen ikke ble som forventet.
Om dere tar turen innom igjen, så fikser vi gratis burger og fries til dere!

Anmeldt 5. januar 2019 via mobile enheter

Stilig lokale. Hyggelig betjening. Svært god mat og gode porsjoner til en grei pris. Litt høy musikk og en veldig bråkete venninnegjeng ødela stemningen litt. Ellers ingenting å utsette på plassen.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, FrkMarie89
Anmeldt 27. oktober 2018

Det er mange burgersteder å velge mellom i Trondheim og sot er dessverre ikke på topp 3 lista mi engang. Helt gjennomsnittlige burgere til helt ok pris. Ikke noe vondt å si om stedet, men holder ikke tritt med resten av burgerstedene i byen.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Miriam K
Leif E, Bartender på SOT Bar og Burger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. oktober 2018

Hei!
Kjedelig å høre at du ikke var helt fornøyd.
Om du sender en epost til post@sotbar.no om din opplevelse, så skal vi se om vi kan gjøre deg mer fornøyd :)

Anmeldt 19. juli 2018

Sot burger er plassen og være når man ikke bil kle seg opp og være ute for en grunn annen enn og spise god mat og drikke, slappe av i hyggelige omgivelser med hyggelig personale, burgerene er uten match, de er saftige og med fode råvarer, smakter røkt kjøtt, og du får veldig mye verdi for pengene!
De har et stort utvalg av øl,og kompetanse dertil, du kan slå av en prat om øl eller noe annet, blir alltid møtt som en du har kjent lenge i baren. Alltid verdt å ta turen til SOT, sammen eller alene.

2  Takk, Theresa H
Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

SOT bar & burger på Solsiden har spesialisert seg på deilig hjemmelaget burger og øl.
Og ettersom det er mandag i dag, var valget enkelt: Blåmandagsburger av storfe med karamellisert løk, blåmuggost og jalapenorellish servert i briochebrød. Og i glasset: En duggfrisk 0,4 l Dahls pils.
De kaller det blåmandagstilbud. Burgeren koster 79,-, ølet 50,- etter kl. 18.00 hver mandag. Absolutt verdt pengene! Kjempegod burger, og Norges koseligste by er jo også kjent for vårt gode øl!
Jeg har også vært her flere ganger på ølsmaking hvor mikrobryggerier får komme og presentere sine ølsorter. Innimellom smakingen blir vi servert en deilig burger. Et meget populært tiltak!

1  Takk, frodet192

Reisende som så på SOT Bar og Burger, så også på

Har du vært i SOT Bar og Burger? Del dine erfaringer!