Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffet”
Anmeldelse av SOT Bar og Burger

SOT Bar og Burger
Vurdert som nr. 14 av 29 Smått og godt i Trondheim
Prisklasse: USD 5 - USD 15
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: SOT Bar & Burger gir deg ekte burgere grillet på kullgrill. Kald drikke fra lokale og fjerne bryggerier.
Anmeldt 4. februar 2019

Middelmådig, smakløst og dvask. Tilbehøret var en stor skuffelse, bløt søtpotetfries, og ihjelkokte bønner i parmesan. Smaken var grei nok, men konsistensen var ille ekkel.
Burgeren var litt tørr, ellers grei.
Lokalet er greit, spiller ok musikk i passe høyt nivå. Noe snodig rydder som gikk rundt å fjernet fatene våre, med og uten mat på uten å spørre om det var ok.
Vi konkluderte med at burgere klarer vi selv å lage bedre hjemme. Synd for vi liker å spise ute innimellom, velger nok ikke Sot igjen.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 112hannyb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (231)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3539 av 231 anmeldelser

Anmeldt 20. januar 2019 via mobile enheter

Vi bestilte en take-away burger med fries og drikke. Burgeren var middels og dyr. Da vi kom hjem etter kort tid var friesene bløte og de hadde glemt å sende med drikken vår. Da vi kommer tilbake for å hente den, skylder de på at det var vi som glemte den og burde sagt i fra en gang til at vi bestilte drikke. Han var veldig uhøflig og vi kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, christinemagn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
leifandreas, Bartender på SOT Bar og Burger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. januar 2019

Hei!
Vi beklager at opplevelsen ikke ble som forventet.
Om dere tar turen innom igjen, så fikser vi gratis burger og fries til dere!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. januar 2019 via mobile enheter

Stilig lokale. Hyggelig betjening. Svært god mat og gode porsjoner til en grei pris. Litt høy musikk og en veldig bråkete venninnegjeng ødela stemningen litt. Ellers ingenting å utsette på plassen.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, FrkMarie89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. oktober 2018

Det er mange burgersteder å velge mellom i Trondheim og sot er dessverre ikke på topp 3 lista mi engang. Helt gjennomsnittlige burgere til helt ok pris. Ikke noe vondt å si om stedet, men holder ikke tritt med resten av burgerstedene i byen.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Miriam K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Leif E, Bartender på SOT Bar og Burger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. oktober 2018

Hei!
Kjedelig å høre at du ikke var helt fornøyd.
Om du sender en epost til post@sotbar.no om din opplevelse, så skal vi se om vi kan gjøre deg mer fornøyd :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2018

Sot burger er plassen og være når man ikke bil kle seg opp og være ute for en grunn annen enn og spise god mat og drikke, slappe av i hyggelige omgivelser med hyggelig personale, burgerene er uten match, de er saftige og med fode råvarer, smakter røkt kjøtt, og du får veldig mye verdi for pengene!
De har et stort utvalg av øl,og kompetanse dertil, du kan slå av en prat om øl eller noe annet, blir alltid møtt som en du har kjent lenge i baren. Alltid verdt å ta turen til SOT, sammen eller alene.

Dato for besøk: juli 2018
2  Takk, Theresa H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på SOT Bar og Burger, så også på

 

Har du vært i SOT Bar og Burger? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.