“God glutenfri burger”
Anmeldelse av SOT Bar og Burger

SOT Bar og Burger
Vurdert som nr. 18 av 35 Smått og godt i Trondheim
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: SOT Bar & Burger gir deg ekte burgere grillet på kullgrill. Kald drikke fra lokale og fjerne bryggerier.
Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Bestilte glutenfri hamburger med tilbehør samt glutenfritt øl. Kjempegod burger og fantastisk godt glutenfritt hamburgerbrød. Ølet var ikke kaldt nok (To øl) og det gjør at det ikke er perfekt.

2  Takk, 277arnee

Anmeldt 17. juni 2020

Kjøpte take away for å sitte ute i finværet. Ble mildt sagt skuffet da jeg så hvor lite jeg fikk i forhold til hva jeg betalte. Dessuten var dressingen helt uvannet på et eller annet vis. Likevel var det godt, men synd at det ikke lever opp til prisen.

1  Takk, Departure492232
Anmeldt 20. mai 2020

Stedet var skittent, underbemannet og to av fem burgere var kalde når de ble servert. Det samme var tre av fem pommes frites. Ikke hadde de registrert at vi hadde bestilt bord heller. Kokken hadde på seg den skitneste kokkejakken jeg har sett, ikke særlig betryggende. Hele stedet bærer preg av slitasje, kanskje på tide å freshe opp eller legge ned.

Dato for besøk: mai 2020
2  Takk, BengtNorway
Anmeldt 11. februar 2020 via mobile enheter

God burger, nydelig øl! Men av 3 burgere var alle for tørre. Muligens her "Sot" kom inn, men ikke bra. Småslække ansatte, men ølet "War Pigs" veide opp. Nydelig.
Noe urent og fettete på bordene, selv om lokalene var nesten tomme. En rydde- og vaskerunde hadde gjort seg innimellom. Sløvt.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 659espenf
Anmeldt 25. januar 2020 via mobile enheter

Hyggelig sted men litt travelt og kjapt. Ikke et sted å sitte lenge. Litt høy musikk. Jeg kjøpte Blåmandag som var en blåmuggostburger, noe jeg er veldig glad i. Men den var ikke særlig god, smakte altfor mye av den karamelliserte løken som var på. Søt og litt kvalmende. En annen ved bordet av samme oppfatning. «Populær»-burgeren smakte bedre. Men Blåmandag såpass skuffende at det blir dårlig karakter.

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, Oyvind_MS

Reisende som så på SOT Bar og Burger, så også på

Har du vært i SOT Bar og Burger? Del dine erfaringer!