Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vurdering”
Anmeldelse av SOT Bar og Burger

SOT Bar og Burger
Bestill bord
2
søn. 17.10.
20:00
Vurdert som nr. 16 av 27 Smått og godt i Trondheim
Prisklasse: USD 6 - USD 18
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: SOT Bar & Burger gir deg ekte burgere grillet på kullgrill. Kald drikke fra lokale og fjerne bryggerier.
Anmeldt 2. oktober 2020 via mobile enheter

Bestilte en blåmandag burger med storfekjøtt, itillegg en Taco adobada med and.
Burgeren inneholdt en middelmådig blåmuggost, storfekjøttet var smakløst og lite "saftig". Karamelliserte løken manglet den søte smaken. Desverre ikkje en burger som imponerer en som spisar burgere jevnlig. Taco adobadaen var smakfull og frisk i smakene.

Dato for besøk: oktober 2020
2  Takk, mostafawz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (221)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 221 anmeldelser

Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Bestilte glutenfri hamburger med tilbehør samt glutenfritt øl. Kjempegod burger og fantastisk godt glutenfritt hamburgerbrød. Ølet var ikke kaldt nok (To øl) og det gjør at det ikke er perfekt.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, 277arnee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juni 2020

Kjøpte take away for å sitte ute i finværet. Ble mildt sagt skuffet da jeg så hvor lite jeg fikk i forhold til hva jeg betalte. Dessuten var dressingen helt uvannet på et eller annet vis. Likevel var det godt, men synd at det ikke lever opp til prisen.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Departure492232
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mai 2020

Stedet var skittent, underbemannet og to av fem burgere var kalde når de ble servert. Det samme var tre av fem pommes frites. Ikke hadde de registrert at vi hadde bestilt bord heller. Kokken hadde på seg den skitneste kokkejakken jeg har sett, ikke særlig betryggende. Hele stedet bærer preg av slitasje, kanskje på tide å freshe opp eller legge ned.

Dato for besøk: mai 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, BengtNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. februar 2020 via mobile enheter

God burger, nydelig øl! Men av 3 burgere var alle for tørre. Muligens her "Sot" kom inn, men ikke bra. Småslække ansatte, men ølet "War Pigs" veide opp. Nydelig.
Noe urent og fettete på bordene, selv om lokalene var nesten tomme. En rydde- og vaskerunde hadde gjort seg innimellom. Sløvt.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 659espenf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på SOT Bar og Burger, så også på

 

Har du vært i SOT Bar og Burger? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din