“Plassen har tapt seg fullstendig”
Anmeldelse av SOT Bar og Burger

SOT Bar og Burger
Vurdert som nr. 18 av 34 Smått og godt i Trondheim
Beskrivelse: SOT Bar & Burger gir deg ekte burgere grillet på kullgrill. Kald drikke fra lokale og fjerne bryggerier.
Anmeldt 28. juni 2023 via mobile enheter

Hva har skjedd med maten? Vært her over 100 ganger tidligere, men denne gangen fikk jeg burgerbrød med kjøttdeig når jeg bestilte dobbel blå. Ingen salat, blåmuggost eller annet i burgeren. Det var heller ikke burger, men kjøttdeig som ble servert.

Gått fra å være en 5 til en 1. Kommer definitivt ikke tilbake.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Stian L

Anmeldt 9. desember 2022 via mobile enheter

God spiser opplevelse og burger til god pris. Anbefales dersom du føler dagen trenger en burger. Ekstra positivt med litt studentrabatt på siden:)

Dato for besøk: desember 2022
Takk, Traveler04997122574
Anmeldt 23. september 2022 via mobile enheter

Dro ens ærend til sot for å bestille fritert kylling med blåostkrem.

Bestilte følgende:
Fritertkylling
Chill burger
Fritert smashpotet
Og Cola.

Maten så veldig delikat ut!

Kyllingen var overstekt og tørr, virkelig en stor skuffelse, når du bestiller fritert kylling så skal den være sprø utenpå å saftig innvendig.

Burgeren var god.

Poteten var grei men ingen stor opplevelse.

Har spist der flere ganger tidligere, men kjente jeg ble litt reservert mot å dra igjen med det første.

Dato for besøk: september 2022
Takk, Tom U
Anmeldt 2. mars 2022 via mobile enheter

ELENDIG SERVICE. Ble nektet å bestille etter en øl selv om vi hadde spist middag. Jeg og min venninne gikk sammen for å bestille for bordet. Uheldigvis sa vi samtidig va vi ville bestille og dette var grunnlaget for at vi ble nektet servering. Kommer aldri tilbake og du burde heller aldri ta turen.

Dato for besøk: mars 2022
Takk, FilSolheim
Anmeldt 1. mars 2022

Elendig service. Lite høflige. Mye penger for lite mat. Ikke fristet for en gjentagelse. Ble nektet alkohol fordi vi var for fulle, da vi bare hadde druknet to øl hver

Dato for besøk: mars 2022
Takk, kjetilreineml

Reisende som så på SOT Bar og Burger, så også på

Har du vært i SOT Bar og Burger? Del dine erfaringer!