Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fin middag”
Anmeldelse av To Rom og Kjøkken

To Rom og Kjøkken
Vurdert som nr. 1 av 298 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 17 - USD 71
Kjøkken: Europeisk, Sjømat, Norsk, Skandinavisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: To Rom og Kjøkken er en restaurant i Trondheim som satser på høy kvalitet i alle ledd - fra råvarer, lokaler, meny, bar og personale, til måten vi formidler vår lidenskap for god mat og drikke på.
Anmeldt 12. november 2018

En fin middag for 9 personer, med god oppfølging i forkant.
Sjokoladedesserten var litt "ny" for meg, og noe av "garnityret" til sjokoladedesserten var rett og slett seigt (det lignet på en seig snegle), og flere av gjestene bemerket dette. Men alt i alt fint og velorganisert :-).

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Adventure827968
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Roar H, Daglig leder på To Rom og Kjøkken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Jeg beklager at et av elementene på sjokolade og lakris desserten ikke falt helt i smak. Det kommer ikke til å skje igjen det kan jeg garanterer.
Vi setter veldig stor pris på at dere besøker oss og jeg ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss ved en senere anledning!
Vennlig hilsen Roar Hildonen, Restauratør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (1 180)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

270274 av 1 180 anmeldelser

Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Var der igår for å spise middag. Ble anvist et bord som var svært mørklagt. Måtte bruke lykta på tlf for å se menyen. Bestillte stekt kveite og breiflabb. Maten kom relativt raskt og smakte aldeles utmerket. Hyggelig personale. Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Hansoren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Roar H, Daglig leder på To Rom og Kjøkken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. november 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi har hat problemer med lyssettingen et par dager, men det blir ordnet ganske raskt så det bør ikke bli et problem ved neste besøk.
Vi setter veldig stor pris på at dere besøker oss og jeg ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss ved en senere anledning!
Vennlig hilsen Roar Hildonen, Restauratør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

En vennegjeng og en god tradisjon med den årlige Lutefiskaftenen. To serveringer der den andre var best Tradisjonelt tilbehør med Simers Taffel og Lysholm Line som sikre vinnere. Vi kommer selvsagt igjen.

Dato for besøk: november 2018
Takk, erikj_rgenj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Roar H, Daglig leder på To Rom og Kjøkken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. november 2018

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding.
Vi setter veldig stor pris på at dere besøker oss og jeg ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss ved en senere anledning!
Vennlig hilsen Roar Hildonen, Restauratør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018

Vi var tre personer som kom 20 min før de andre. Ikke noe ventemat eller noe i glasset. Bordet var så mørkt at det var umulig å lese menyen uten lommelykt. Bestilte Barbaresco for hele følget. En resolutt servitør overstyrte bestillingen og insisterte på hvit Burgunder for to av gjestene. For ikke å lage dårlig stemning lot jeg servitøren få viljen sin, selv om en av damene ikke liker hvitvin. God steinbit, helt gjennomsnittlig kjøttrett med noe udelikat garnityr av mørk sopp.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Thomas S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Roar H, Daglig leder på To Rom og Kjøkken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. november 2018

Tusen takk for tilbakemelding. Må bare beklager så mye at det ble en dårlig oppleves da dere besøkt oss. Dette er ikke sånn vi ønsker å framstå og jeg kan love deg at vi tar dette meget seriøst.
Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg personlig på 91310000 eller roar@2rok.no.

Vennlig hilsen Roar Hildonen, Restauratør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Relativt beskjeden beliggenhet og nøytralt eksteriør. Men du verden for en mottagelse og for en service. Treretteren var ypperlig, og ikke så kostbar som kvaliteten skulle tilsi. Et lite men veldig stilrent lokale.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, Offisersbladet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Roar H, Daglig leder på To Rom og Kjøkken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. november 2018

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding.
Vi setter veldig stor pris på at dere besøker oss og jeg ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss ved en senere anledning!
Vennlig hilsen Roar Hildonen, Restauratør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på To Rom og Kjøkken, så også på

Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i To Rom og Kjøkken? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.