Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lutefiskaften”
Anmeldelse av To Rom og Kjøkken

To Rom og Kjøkken
Vurdert som nr. 1 av 284 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 19 - USD 79
Kjøkken: Europeisk, Sjømat, Norsk, Skandinavisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

Etter en varm mottakelse fra de som var i sving med å gjøre gjestene tilfreds fikk vi servert en aldeles herlig Lutefisk med alt tilbehør som skal til. Du går ikke skuffet fra To Rom og Kjøkken. Kvelden ble slik at vi alltid ser frem til nest besøk.
Takk for denne gang.
Turid og Snorre Nicolaisen

Dato for besøk: januar 2018
1  Takk, snorren2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roar H, Daglig leder på To Rom og Kjøkken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2018

Kjære Turid og Snorre.
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Ekstra hyggelig at dere løfter fram personalet vårt.
Vi setter veldig stor pris på at dere besøker oss og jeg ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss ved neste anledning!
Vennlig hilsen Roar Hildonen, Restauratør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 100)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

195199 av 1 100 anmeldelser

Anmeldt 12. desember 2018

Den årlige lutefiskmiddagen med voksne gutter legges gjerne på dette utmerkede stedet. Så også i år. Super service som vanlig og fisken var fast og fin. Rikelig med tilbehør, inklusive bacon, potet, ertestuing og brunost (!). Et par sorter sennep ble etter forespørsel supplert med den "originale" i pulverform. Dette er en av byens beste restauranter uavhengig av årstid. De fikser absolutt også sesongvare som lutefisk, selv om akevittutvalget nok manglet noen av de lyse sortene.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, John A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roar H, Daglig leder på To Rom og Kjøkken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2018

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Vi ser på utvalget av akevitt og oppdaterer til neste sesong.
Vi setter veldig stor pris på at dere besøker oss og jeg ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss ved en senere anledning!
Vennlig hilsen Roar Hildonen, Restauratør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Atter en gang er vi strålende fornøyd med vårt besøk. Mat, vin og komponeringen av disse faktorene ble nok en gang en strålende suksess. Også personellet får karakteren serdeles godt med god fagkompetanse men med ydmykhet. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Frankviken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roar H, Daglig leder på To Rom og Kjøkken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2018

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Ekstra hyggelig at dere løfter fram personalet.
Vi setter veldig stor pris på at dere besøker oss og jeg ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss ved en senere anledning!
Vennlig hilsen Roar Hildonen, Restauratør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Gjennomført og solid gourmet i Trondheim - en klassiker som er vel verdt å få med seg. Jeg hadde en innvending mot en ingrediens på dagens meny, og denne ble byttet ut med et godt alternativ uten problemer. En vellykket kveld, vi kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, hildecs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roar H, Daglig leder på To Rom og Kjøkken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2018

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding.
Vi setter veldig stor pris på at dere besøker oss og jeg ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss ved en senere anledning!
Vennlig hilsen Roar Hildonen, Restauratør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2018

Gode viner, gode smaker. Ble tatt godt i mot og servicen var bra gjennom hele måltidet. Gode viner, gode smaker. En kjempebra opplevelse

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Geir V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roar H, Daglig leder på To Rom og Kjøkken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2018

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding.
Vi setter veldig stor pris på at dere besøker oss og jeg ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss ved en senere anledning!
Vennlig hilsen Roar Hildonen, Restauratør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på To Rom og Kjøkken, så også på

Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i To Rom og Kjøkken? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din