Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig bra mat, men ikke overveldende”
Anmeldelse av To Rom og Kjøkken

To Rom og Kjøkken
Vurdert som nr. 1 av 286 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 19 - USD 79
Kjøkken: Europeisk, Sjømat, Norsk, Skandinavisk
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 29. desember 2018 via mobile enheter

Forretten min var piggvar og den var rett og slett fantastisk og kveldens høydepunkt. Kanskje den beste fisken jeg har fått og utrolig bra tilbredt. Hovedretten var urfe og jeg reagerte med en gang på hvor lite kjøtt det var. Det kan ikke ha vært mer enn 100-120 gram og det synes jeg blir for lite. Det var mer potet enn kjøtt nærmest. Potetene var ikke så spennende som man kunne håpet på og kjøttet ikke veldig mørt. Men har aldri spist urfe før så har ingenting å sammenlignende det med. Desserten var en perfekt Creme brule. Hovedretten trekker altså litt ned, og ellers var atmosfæren og servicen upåklagelig.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, kimlikestoeat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roar H, Daglig leder på To Rom og Kjøkken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2019

Tusen takk for tilbakemeldingen, det setter jeg pris på.
Jeg er veldig lei meg for at dere fikk for lite kjøtt på hovedretten, sånn skal det ikke være og vi må ha gjort en feil med din rett. Der må jeg bare beklage på det sterkeste, ta kontakt med meg på 91310000 eller roar@2rok.no så ordner jeg opp i det.
Vi setter veldig stor pris på at dere besøker oss og jeg håper dere har lyst å besøke oss igjen ved neste anledning.

Vennlig hilsen Roar Hildonen, Restauratør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 096)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

189193 av 1 096 anmeldelser

Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

Har spist her mange ganger, kanskje min favorittrestaurant i Trondheim. Stort sett alt som serveres her er av ypperste kvalitet! Har kun blitt litt skuffet en gang, fikk da servert fasan som jeg synes var tørr og kjedelig! Prøv ut fiskerettene de har her! Svært god service og du får alltid vin som passer perfekt til maten!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Bjomis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roar H, Daglig leder på To Rom og Kjøkken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Fasan har vi fjernet fra menyen, så det slipper du å spiser her lenger.
Vi setter veldig stor pris på at dere besøker oss og jeg ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss ved neste anledning!
Vennlig hilsen Roar Hildonen, Restauratør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

Flott matopplevelse med fantastisk god mat, hyggelig atmosfære og god service! Anbefales! Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Carna H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roar H, Daglig leder på To Rom og Kjøkken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding.
Vi setter veldig stor pris på at dere besøker oss og jeg ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss ved neste anledning!
Vennlig hilsen Roar Hildonen, Restauratør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

Etter en varm mottakelse fra de som var i sving med å gjøre gjestene tilfreds fikk vi servert en aldeles herlig Lutefisk med alt tilbehør som skal til. Du går ikke skuffet fra To Rom og Kjøkken. Kvelden ble slik at vi alltid ser frem til nest besøk.
Takk for denne gang.
Turid og Snorre Nicolaisen

Dato for besøk: januar 2018
1  Takk, snorren2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roar H, Daglig leder på To Rom og Kjøkken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2018

Kjære Turid og Snorre.
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Ekstra hyggelig at dere løfter fram personalet vårt.
Vi setter veldig stor pris på at dere besøker oss og jeg ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss ved neste anledning!
Vennlig hilsen Roar Hildonen, Restauratør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. desember 2018

Den årlige lutefiskmiddagen med voksne gutter legges gjerne på dette utmerkede stedet. Så også i år. Super service som vanlig og fisken var fast og fin. Rikelig med tilbehør, inklusive bacon, potet, ertestuing og brunost (!). Et par sorter sennep ble etter forespørsel supplert med den "originale" i pulverform. Dette er en av byens beste restauranter uavhengig av årstid. De fikser absolutt også sesongvare som lutefisk, selv om akevittutvalget nok manglet noen av de lyse sortene.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, John A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roar H, Daglig leder på To Rom og Kjøkken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2018

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Vi ser på utvalget av akevitt og oppdaterer til neste sesong.
Vi setter veldig stor pris på at dere besøker oss og jeg ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss ved en senere anledning!
Vennlig hilsen Roar Hildonen, Restauratør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på To Rom og Kjøkken, så også på

Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i To Rom og Kjøkken? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din