Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bursdagsfeiring”
Anmeldelse av To Rom og Kjøkken

To Rom og Kjøkken
Vurdert som nr. 1 av 287 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 19 - USD 79
Kjøkken: Europeisk, Sjømat, Norsk, Skandinavisk
Middagsalternativer: Middag, Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

En fantastisk matopplevelse! Vi bestilte 5 retters meny med kjøtt og vinpakke til! Anbefales på det varmeste!
En rolig og behagelig atmosfære og veldig hyggelige og flinke servitører.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, RandiL167
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roar H, Daglig leder på To Rom og Kjøkken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2019

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding.
Vi setter veldig stor pris på at dere besøker oss og jeg ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss ved neste anledning!
Vennlig hilsen Roar Hildonen, Restauratør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 096)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

187191 av 1 097 anmeldelser

Anmeldt 6. januar 2019

Fantastisk mat opplevelse. Absolutt og anbefale! Nydelige retter for enhver smak. Også for vegetarianere.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, PerM201
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roar H, Daglig leder på To Rom og Kjøkken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2019

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding.
Vi setter veldig stor pris på at dere besøker oss og jeg ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss ved neste anledning!
Vennlig hilsen Roar Hildonen, Restauratør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. desember 2018 via mobile enheter

En av Trondheims aller beste restauranter. Gode råvarer, tilberedt riktig og servert med et smil om munnen. Julebord med 15 personer hvor alle ble godt fornøyd. Oppmerksom betjening og fine lokaler løfter totalinntrykket helt til topps. Alle ønsker om forskjellig tilbehør og påfyll av diverse ble hurtig ekspedert. Anbefales!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, TrondheimsDag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roar H, Daglig leder på To Rom og Kjøkken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2019

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding.
Vi setter veldig stor pris på at dere besøker oss og jeg ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss ved neste anledning!
Vennlig hilsen Roar Hildonen, Restauratør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. desember 2018 via mobile enheter

Forretten min var piggvar og den var rett og slett fantastisk og kveldens høydepunkt. Kanskje den beste fisken jeg har fått og utrolig bra tilbredt. Hovedretten var urfe og jeg reagerte med en gang på hvor lite kjøtt det var. Det kan ikke ha vært mer enn 100-120 gram og det synes jeg blir for lite. Det var mer potet enn kjøtt nærmest. Potetene var ikke så spennende som man kunne håpet på og kjøttet ikke veldig mørt. Men har aldri spist urfe før så har ingenting å sammenlignende det med. Desserten var en perfekt Creme brule. Hovedretten trekker altså litt ned, og ellers var atmosfæren og servicen upåklagelig.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, kimlikestoeat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roar H, Daglig leder på To Rom og Kjøkken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2019

Tusen takk for tilbakemeldingen, det setter jeg pris på.
Jeg er veldig lei meg for at dere fikk for lite kjøtt på hovedretten, sånn skal det ikke være og vi må ha gjort en feil med din rett. Der må jeg bare beklage på det sterkeste, ta kontakt med meg på 91310000 eller roar@2rok.no så ordner jeg opp i det.
Vi setter veldig stor pris på at dere besøker oss og jeg håper dere har lyst å besøke oss igjen ved neste anledning.

Vennlig hilsen Roar Hildonen, Restauratør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

Har spist her mange ganger, kanskje min favorittrestaurant i Trondheim. Stort sett alt som serveres her er av ypperste kvalitet! Har kun blitt litt skuffet en gang, fikk da servert fasan som jeg synes var tørr og kjedelig! Prøv ut fiskerettene de har her! Svært god service og du får alltid vin som passer perfekt til maten!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Bjomis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Roar H, Daglig leder på To Rom og Kjøkken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Fasan har vi fjernet fra menyen, så det slipper du å spiser her lenger.
Vi setter veldig stor pris på at dere besøker oss og jeg ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss ved neste anledning!
Vennlig hilsen Roar Hildonen, Restauratør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på To Rom og Kjøkken, så også på

Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i To Rom og Kjøkken? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din