God smakfull mat, veldig god stemning og kjempe god service. Har alltid vært fornøyd etter besøk hos dere.
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding.
Vi setter veldig stor pris på at dere besøker oss og jeg ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss ved neste anledning!
313–317 av 1 275 anmeldelser
Lekker meny, fantastiske retter. Var der i gårkveld, som avslutning på ei fin helg.
Helga ble magisk av besøket. Kjenner rett å slett jeg får vann i munnen bare av å tenke på andebrystet jeg spiste. Kamskjell, soppsuppe med trøffelkrem, kveite og hvalbiff var noe av det jeg fikk smake, og ingenting skuffet verken øyet eller magen til en kravstor gjest. Fantastisk god rødvin ble også servert, Crossroads Syrah2013. Perfekt til andebrystet! Skal mye til for å toppe denne opplevelsen.
Takk for denne gang
Vennlig hilsen Roar Hildonen, Restauratør
Alltid fornøyd når vi drar hit for å feire bryllupsdag eller andre "høytider". Stiv pris, men det er det verdt.
Vennlig hilsen Roar Hildonen, Restauratør
Tusen takk for en fantastisk kveld. God stemning, fantastisk mat, veldig hyggelig betjening. Hele opplevelsen var som forventet. Vi hadde en 5-retters og ville ikke vite hva den inneholdt i forkant, noe som gjorde det hele mere spennende. Overlot også valg av vin til servitøren som traff innertier med valgene ift. maten vi spiste, selv om det kostet 😅 Full score fra oss. 👌
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Veldig gøy at dere overlot alt ansvaret for mat og drikke til oss.
Vennlig hilsen Roar Hildonen, Restauratør
Var 12 personer gjennom jobb. Forretten var en helt fantastisk sopp suppe i verdensklasse. Hovedretten var kjøtt som var alt for lite stekt etter min smak, nesten rått men helt ok smak sammen med poteter og god saus. Dessert bestod av en klassisk Creme Brulee, en perfekt dessert. Vinpakken som var satt sammen var enestående og traff 100%. Flinke servitører leverte meget god service.
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding.
Beklager at kjøttet var for lite stekt. Neste gang skal vi sørge for å spør, så du og de som likke kjøttet mer stekt får det.