“Jobbmiddag”

To Rom og Kjøkken
Vurdert som nr. 1 av 405 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Europeisk, Sjømat, Norsk, Skandinavisk
Middagsalternativer: Frokost, Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: To Rom og Kjøkken er en restaurant i Trondheim som satser på høy kvalitet i alle ledd - fra råvarer, lokaler, meny, bar og personale, til måten vi formidler vår lidenskap for god mat og drikke på.
Anmeldt 21. juni 2019

Vi var 3 kollegaer som spiste middag der for å feire gode resultater. Og det er jo et glimrende sted å dra for å feire noe. Ingenting å utsette på servicen og maten var glimrende. For meg som har matallergi var det spesielt hyggelig, da jeg er vant til å få maten sist. Og gjerne feil mat også.Komeptende servitører sørget for at jeg var trygg hele tiden!! Anbefales varmt!

Takk, HeidiR99
RoarHildonen, Daglig leder på To Rom og Kjøkken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juni 2019

Tusen takk for veldig hyggelig besøk og tilbakemelding. Veldig flott at det fungerte så godt med både mat og servering.
Vi setter veldig stor pris på at dere besøker oss og jeg ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss ved neste anledning!

Anmeldt 19. juni 2019 via mobile enheter

Lenge siden vi har vært på To Rom og Kjøkken. Og joda, Roar Hildonen dere holder fortsatt god standard. Vi spiste et meget godt måltid med lam til hovedrett. En nydelig godt anbefalt spansk rødvin til.

Dedikerte og dyktige servitører, trivelig atmosfære og et vellykket måltid. Anbefales!

1  Takk, 570arvel
RoarHildonen, Daglig leder på To Rom og Kjøkken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juni 2019

Anmeldt 17. juni 2019

Tok med vår lille familie til en hyggelig middag i forbindelse at jeg nylig rundet 70. Og trivelig ble det med deilig 4-retters og gode viner som passet perfekt til. Trivelig betjening som ytet god service var det også. Kona og jeg hadde ikke vært der før men kommer garantert tilbake. Da neppe 4-retter.

Takk, Odd Magne S
RoarHildonen, Daglig leder på To Rom og Kjøkken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juni 2019

Anmeldt 17. juni 2019 via mobile enheter

Min kjære og jeg hadde en flott opplevelse på To rom og kjøkken. Vi spiste en tre-retters meny med særdeles god vin og øl ved siden av, gode anbefalinger av servitrisen.

Bordet vårt var intimt plassert i hjørnet, maten smakte himmelsk og betjeningen var meget serviceinnstilt. Selv om jeg hadde glemt å opplyse om enkelte matallergier på forhånd, ble det håndtert på strak arm av servitrisen og kokkene. Det er sjeldent man møter så profesjonell betjening her til lands, spesielt til et så rimelig prisnivå.

10/10, drar gjerne tilbake.

Takk, christiann108
RoarHildonen, Daglig leder på To Rom og Kjøkken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juni 2019

Anmeldt 13. juni 2019 via mobile enheter

Sammen med familie feiret vi min manns bursdag her. Vi hadde i forkant bestilt dagens tre-retters til selskapet da vi ikke kjente restauranten og maten fra før. Og de leverte!!! Fikk en fantastisk forrett med jordskokk, en nydelig hovedrett (hver enkelt kunne velge kjøtt eller fisk) og en frisk og deilig sitronpai til dessert.
Betjeningen var meget hyggelig!
Alt var perfekt! Vi hadde en super kveld.
Så vi kommer gjerne igjen!

Takk, Kikka51
RoarHildonen, Daglig leder på To Rom og Kjøkken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juni 2019

Tusen takk for veldig hyggelig besøk og tilbakemelding.

Reisende som så på To Rom og Kjøkken, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i To Rom og Kjøkken? Del dine erfaringer!