Vi bor langt unna Trondheim og har derfor ikke anledning til å komme ofte, men vi legger alltid inn et besøk hos To Rom og Kjøkken når vi overnatter i byen. Årsaken er at vi får god mat og god service, og vi koser oss de timene vi tilbringer der. Enten vi kommer som par, eller får med oss venner i byen til et større bord. Denne gangen ble vi tatt godt i mot av Vegard, som fortalte at han er lærling. Det er greit å vite, for da er vi ekstra tålmodige om det skulle dukke opp problemer. Det gjorde det ikke. Han nølte kun når vi ba om rødvin til torsk, men i samarbeid med en annen servitør så valgte vi en hyggelig priset og veldig god Le Chai de la Louve Bour. Både forrettene og hovedrettene var av høy klasse som vanlig, og porsjonene er større enn hos andre kjente restauranter vi har besøkt i Trondheim. Etter en liten hvilepause spurte vi om de kunne sette sammen en ostetallerken vi kunne dele, og det tok ikke lang tid før vi hadde både brød og et utvalg ost. Vanligvis står vi over dessert, men stemningen var god og vi hadde ikke lyst til å gå hjem til hotellet. Vi bestilte derfor både dessert og sjokolade, som gikk ned sammen med resten av rødvinen og kaffe. Alt i alt et veldig bra måltid, men noe annet ville overrasket oss. Det er en grunn til at vi alltid bestiller bord når vi er i byen! Og at vi anbefaler restauranten til kjente som skal dit. Vi har vel vært der 10 ganger så langt, og kommer igjen!