“Takknemlig!❤️”

To Rom og Kjøkken
Vurdert som nr. 1 av 410 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Europeisk, Sjømat, Norsk, Skandinavisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: To Rom og Kjøkken er en restaurant i Trondheim som satser på høy kvalitet i alle ledd - fra råvarer, lokaler, meny, bar og personale, til måten vi formidler vår lidenskap for god mat og drikke på.
Anmeldt 3 uker siden

Etter 20 år som samboere giftet vi oss 3 Sept. 2022 Bryllups middag og feiring hadde vi i fantastiske Erkebiskopens hall . ( Herresalen) To rom og kjøkken sørget for den perfekte middag og service som tok pusten i fra oss og alle gjestene. Hvert år feirer vi derfor vår bryllupsdag hos To rom å kjøkken for å gjenoppleve dagen og feire kjærligheten.

I år som i fjor må vi bare takke for en fantastisk mat og vinreise med service som overgår all forventning.

Vi er dere evig takknemlig . ❤️

Dato for besøk: september 2024
Takk, Halvorsen123
Roar Hildonen, Daglig leder på To Rom og Kjøkken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2 uker siden

Tusen takk for veldig hyggelig besøk og tilbakemelding. Vi setter stor pris på at dere besøker oss og jeg ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss ved neste anledning!

Anmeldt 17. august 2024 via mobile enheter

Dette er en restaurant jeg vil sterkt anbefale. Vi bestillte 5-retters meny, og absolutt alle rettene stod til forventningene, og mer til. Her er det både proffe kokker på kjøkkenet og servitører i restauranten. Vi ble godt fulgt opp under hele besøket. God valuta for pengene, og kommer garantert tilbake neste gang jeg er i Trondheim.

Takk, Geir H
Roar Hildonen, Daglig leder på To Rom og Kjøkken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2024

Anmeldt 15. august 2024

Nydelig mat i perfekt atmosfære. God service av servitrisen som serverte oss. Maten var fantastisk god. God kombinasjon av flotte råvarer. Liker at de har runde bord.

Takk, larslangsavold
Roar Hildonen, Daglig leder på To Rom og Kjøkken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2024

Anmeldt 15. august 2024

Ble tatt vel imot og fikk en meget hyggelig og dyktig servitør gjennom måltidet. Rask oppgradering fra 3 til 5 retter, noe vi absolutt ikke angrer på. Nydelig mat med godt vinfølge til. Vil på sterkeste anbefale denne restauranten hvis en er i Trondheim.

Takk, Rune O

Anmeldt 12. august 2024 via mobile enheter

Nydelig mat i en svært hyggelig atmosfære.
Vi fikk svært god oppføging av vår kelner, og maten var utrolig velbalansert og velsmakende. Så hjelper det at alt som serveres ser bra ut og også.
Kommer så absolutt tilbake igjen ved en senere anledning.
Drikkepakke anbefales, da alle vinene vi fikk kledde hver enkelt rett utrolig bra, her har dem jobbet godt for å matche mat og drikke.

Takk, 183stain_
Roar Hildonen, Daglig leder på To Rom og Kjøkken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2024

Reisende som så på To Rom og Kjøkken, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i To Rom og Kjøkken? Del dine erfaringer!