Helt forferdelig. Stedet er skittent og da vi satt der var alle bordene fulle av gamle matrester, skitne tallerker og kopper. Da vi satt der, som var godt over en time, ble det ryddet og såvidt sveipet over bordene med ei gammel fille én gang. Toalettet var heller ikke vasket, og det virker som det er en stund siden sist. Det sto et skilt om at alle flater i lokalet blir grundig vasket nå i disse koronatider, men det har jeg null tro på. Det virket ikke som stedet var vasket i det hele tatt. Barneskolen var så full av skitt at vi vegret oss for å bruke den. Ekkelt.
Hun i kassa er en historie for seg selv. Maken til frekk, arrogant, sur og udugelig servitør skaldu lete lenge etter. Hun overså oss bevisst to ganger da vi sto helt foran i kassen (litt vanskelig i ikke se noen som står rett foran nesa på deg) og henvendte seg til den bak. Først da vi skulle bestille og så igjen da jeg skulle be om glass. Maten kom etter en god stund og ble kald før vi rakk å spise den opp. Vi bestilte en familiepizza og fikk 10 gram kjøttdeig, to knuste nachochips og 5 cherrytomater til den nette sum av nesten 300 kroner. Hold dere unna! Vi kommer i hvert fall aldri igjen.
Det er dyrt, skittent og forferdelig betjening.