Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mjaa.. ”
Anmeldelse av Krem Mat & Kaffehus

Krem Mat & Kaffehus
Vurdert som nr. 251 av 283 Restauranter i Trondheim
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Å bare ha en person i betjeningen på en fredags formiddag var vell kanskje ikke så lurt.. Ting tok virkelig tid her, og ble skuffet over feks isen når den kom. Kostet mye, men var ikke værdt det.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, klllk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (22)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 22 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2020

Helt forferdelig. Stedet er skittent og da vi satt der var alle bordene fulle av gamle matrester, skitne tallerker og kopper. Da vi satt der, som var godt over en time, ble det ryddet og såvidt sveipet over bordene med ei gammel fille én gang. Toalettet var heller ikke vasket, og det virker som det er en stund siden sist. Det sto et skilt om at alle flater i lokalet blir grundig vasket nå i disse koronatider, men det har jeg null tro på. Det virket ikke som stedet var vasket i det hele tatt. Barneskolen var så full av skitt at vi vegret oss for å bruke den. Ekkelt.

Hun i kassa er en historie for seg selv. Maken til frekk, arrogant, sur og udugelig servitør skaldu lete lenge etter. Hun overså oss bevisst to ganger da vi sto helt foran i kassen (litt vanskelig i ikke se noen som står rett foran nesa på deg) og henvendte seg til den bak. Først da vi skulle bestille og så igjen da jeg skulle be om glass. Maten kom etter en god stund og ble kald før vi rakk å spise den opp. Vi bestilte en familiepizza og fikk 10 gram kjøttdeig, to knuste nachochips og 5 cherrytomater til den nette sum av nesten 300 kroner. Hold dere unna! Vi kommer i hvert fall aldri igjen.

Det er dyrt, skittent og forferdelig betjening.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Elviriu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2020 via mobile enheter

Kjøpte smørbrød med biff. Den seigeste biffen jeg noen gang har vært i nærheten av. Jeg skjønner godt at man ikke får spørsmål om hvordan maten smakte på slike plasser.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 684knuta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. januar 2020

Trivelige lokaler, dårlig service og dårlig mat. Vi bestilte pizza og burger og var begge veldig skuffet over maten. Det finnes bedre spisesteder på Sirkus Shopping!

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Fharald
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juni 2018 via mobile enheter

Koselig sted med god kaffe og småretter. Hadde et rundstykke med brie, nøtter, bær og honning som smakte veldig godt! Min venninne hadde en bolle med vaniljekrem som hun sa var nydelig.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Sigrun65
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Krem Mat & Kaffehus, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Krem Mat & Kaffehus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din