Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Topp for familien”
Anmeldelse av Super Hero Burger

Super Hero Burger
Vurdert som nr. 1 av 27 Smått og godt i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 26
Kjøkken: Grill
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Dette var plassen for aldergruppen 12-16, veldig god mat. Ypperlige råvarer, dette var rett og slett valuta for pengene. Anbefales

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Sunnm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (883)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 883 anmeldelser

Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Det er bra burgere men ikke helt i topp klassen. Blir en mellom ting mellom burger restaurant og gate kjøkken.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Stian H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Det er virkelig så godt med uansett fries + man kan spille brettspill og kort i godt selskap. OG man får øl for 39,-

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Malin O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. april 2020 via mobile enheter

Du finner ingen andre plasser med bedre burger. Burgeren koster litt, men er sykt verdt det. Hvis du vil ha en øl til burgeren så har de også byens billigste pils! Anbefales på det sterkeste for en ekte og ærlig opplevelse og burgere i toppsjiktet

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Larsen246
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mars 2020

Dette er lett min favoritt restaurant. servicen er god og maten kommer raskt samtidig som det er høy kvalitet. Maten er helt magisk, spesielt bacon cheese burgeren som er min personlige favoritt. Det er en god atmosfære med kul musikk med veldig passende volum. Jeg anbefaler absolutt å ta turen innom her! 10/10.

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, hannakul
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Super Hero Burger, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Super Hero Burger? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din