Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God kaffe”

Dromedar Kaffebar Bakklandet
Vurdert som nr. 2 av 17 Kaffe og te i Trondheim
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. juli 2020

Liten, men veldig koselig cafe. God kaffe og god service. Søt chilli kan anbefales. Kommer tilbake ved en senere anledning.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Linn G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (129)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 129 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2019 via mobile enheter

Super hyggelig café Dromedar kaffebar i Bakklandet i Trondheim. God service og god varm chokolade. Kos deg!

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, Sidseldahl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2019

Vi var 3 personer som var her for en kaffe, vi var her på en søndag i juli med svært mange andre folk og det var svært hektisk på dette stedet. Vi fikk dessverre alle 3 lunken kaffe som ikke holdt den kvaliteten den burde, vi var skuffet fordi dette stedet normalt har rykte på seg for å servere svært god kaffe!

Dato for besøk: juli 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ChristianHellevang
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2019

Kaffen var veldig god, 5 stjerner for kaffen. Vi kjøpte også en vegetar wrap og en sandwich, som ikke var så henrykkelse, 3 stjerner for maten. Blir totalt 4 stjerner, men hvis du kommer for kaffen, fortjener de solide 5 stjerner

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Karl G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2019 via mobile enheter

Stedet ligger idyllisk til på Bakklandet. Her føler man på områdets idyll og fordums prakt. Det er godt at man klarer å bevare og skape liv i gammel bebyggelse som på Bakklandet.
Stedet har mange spennende kaffevarianter som er verdt å smake på. Vi var der litt sent på ettermiddagen og da var det et begrenset utvalg av kaker. Dette er et sted man sitter og nyter dagen og tar seg god tid. Det er også et sted jeg gjerne kommer tilbake til.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Henning H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Dromedar Kaffebar Bakklandet, så også på

 

Har du vært i Dromedar Kaffebar Bakklandet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din