Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Overraskende bra”
Anmeldelse av Egon Søndre

Egon Søndre
Vurdert som nr. 192 av 283 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 10 - USD 50
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Ble veldig positivt overrasket når vi spiste lunsj på Egon søndre. Vi valgte denne restauranten fordi det var relativt god plass inne og god plass mellom bord. Smittevernhensyn er godt ivaretatt. Bestilte mat og drikke via nettet og fikk drikken på bordet under 1 minutt etter at bestillingen ble sendt. Vi kunne også se hvor lang tid det var til maten kom til bordet. Alt i alt en god lunsj en lørdag formiddag i Trondheim.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, HanneP501
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (258)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 258 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Ligger sentralt i Trondheim. Mulighet for å sitte ute med varmelamper. Mat i Egonstil med god smak, delikat tilberedt og mettende porsjoner. Husk å be om kode før toalettbesøk. Mulighet for scanning ved bordet (bestille og betale uten å gå inn) Husk bordnummer.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Ann_ChristinP_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Har vært flere ganger på Egon rundt om i landet. Liker konseptet, men det har skjedd ved flere anledninger på flere plasser at maten blir servert kald. Sist nå på Egon i Søndre gate i Trondhjem. Kan umulig være tilfeldig når man opplever det samme flere steder. Skal være bra sulten før jeg går på Egon en gang til..

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, 5larsarnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Kjempegod mat! Litt lang ventetid, ca 50 minutter da vi var. Vi var på en torsdag rundt 20:00. God plass mellom bordene

Dato for besøk: juli 2020
Takk, reiersgard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Overpriset restaurant, var med familien å spiste. Helt i orden med konseptet å bestille selv i baren, men da forventer man at prisen er deretter. 350 kr for en entrecote som var lunken er for mye på et slikt sted. Betjeningen var nesten ikke å se så måtte selv å finne salt å pepper da det smakte lite av maten.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, 951cathrinel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Egon Søndre, så også på

 

Har du vært i Egon Søndre? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din