Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lang ventetid / kald mat”
Anmeldelse av Egon Søndre

Egon Søndre
Vurdert som nr. 30 av 31 Smått og godt i Trondheim
Prisklasse: USD 10 - USD 50
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 18. september 2021

Nesten ikke folk i restauranten, likevel ble vi sittende å bedte ca 30 minutt på forrett. Da maten kom var det i tillegg kald!

Dato for besøk: september 2021
Takk, kurtf994
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (262)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 262 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2021

Vi hadde med en liten puddel og fikk beskjed etter vi hadde allerede betalt at han ikke fikk sitte i stol, så kom de tilbake før vi dro å sa at han ikke fikk bruke teppe, ekstremt frekt å ikke nevne dette da vi kom eller da de så at jeg plasserte han i stolen…
Bestilling på nett fungerte ikke og 1/3 av biffen var tyggis… kommer aldri tilbake og ville dratt på stedet hvis vi ikke hadde betalt allerede

Dato for besøk: august 2021
Takk, Tikujess
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2021

Kastet minst 1/3 av biffen som var "tyggis"....men pastaen var god. Hunden ble forvist til kalde gulvet. Appen fungerte ikke. Vi kommer ikke igjen. Alt i alt sto restauranten ikke til forventningene.

Dato for besøk: august 2021
Takk, MonicaK2042
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Dropin etter en lang og varm dag, god mat og topp service ute i solen.
Egon borger for kvalitet og skuffet ikke.
At vi kunne flytte oss "utover i gata" ettersom solen beveget seg gjorde det hele til en fin kveld!

Dato for besøk: mai 2021
Takk, 52Drugis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. mai 2021 via mobile enheter

Par men en av oss kommer først. Kjøper en matrett (på deling) og en øl. Skal kjøpe øl når nr. 2 kommer og får krav om å kjøpe en matrett ekstra. ABSURD og utrolig ufin dame i kassa der!

Dato for besøk: mai 2021
Takk, Merethe K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Egon Søndre, så også på

 

Har du vært i Egon Søndre? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.