“En av de bedre ”

Vurdert som nr. 149 av 403 Restauranter i Trondheim
Middagsalternativer: Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Levering, Reservasjoner
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

En av de bedre lokalene til Peppes restauranter jeg har besøkt.
Maten derimot er ingen overraskelse. Kjøpte en forrett som var et brød med hvitløk, tomat og ost. Smakte ingen ting! Godt gjort Peppes!
Pizzaen var som forventet ingen overraskelse der, Peppes pizza:)
Hyggelig betjening, det skal de ha dem som hadde kveldsskift denne kvelden.

1  Takk, 2rerik

Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

Ingen gourmetmat, men man får et godt måltid her. Kjapp servering, god service og hyggelig uteservering.

Takk, ingaplingaS
Anmeldt 19. juli 2018

Handler man her vet man hva man får, en gjennomsnittlig pizza som er meget lik det de aller fleste kjeder av dette format selger, med kanskje den dyreste brus drikken jeg hat kjøpt

Dato for besøk: januar 2018
Takk, BorgarT1
Anmeldt 24. juni 2018 via mobile enheter

Vi har vært en gruppe av ca. 25 kollegaer. Vi fikk tildelt et rom som var dårlig ventilert og fryktelig bråkete. Vi hadde bedt på forhånd om å sitte i et separat rom - noe som vi fikk bekreftet på forhånd. Det var veldig skuffende at vi ble omplassert.
I tillegg var betjeningen fryktelig treg. De to ansatte fokuserte mest på alle andre gjester. Dette var meget skuffende. Vi skulle ha pizza buffet og fikk maten først 30 minutt etter avtalt tidspunkt. I tillegg tok det fryktelig lang tid til det ble fylt etter når det var tomt for mat.

Konklusjon: her er man ikke interessert å tjene penger og maten er ikke mer enn middels.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Marika Z
Anmeldt 22. februar 2018 via mobile enheter

Veldig hyggelig betjening. Ok lokale. Pizzaen smakte god. Den var oppdelt i stykker, men ikke skåret helt igjennom.. Litt ekstra styr når man skal dele. Løkringene var varmet i ovn og ikke fritert. Kyllingnuggets smakte godt, men hadde en vassen panering. Kjempegod bbq saus.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, TrondheimsDag

Reisende som så på Peppes Pizza Trondheim, så også på

Har du vært i Peppes Pizza Trondheim? Del dine erfaringer!