Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Så nær, men dog så fjern”
Anmeldelse av Vertshuset Grenaderen

Vertshuset Grenaderen
Bestill bord
2
ons. 4.8.
20:00
Vurdert som nr. 133 av 284 Restauranter i Trondheim
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Like ved Erkebispegården, i hellingen ned mot St. Olavs kilde og Nidelven, lå en gang en gammel smie. I denne bygningen finner en i dag et av Trondheims mest særpregede spisesteder - Grenaderen.
Anmeldt 18. januar 2019 via mobile enheter

Grenaderen har tilbud på middager; dagens. Jeg var der en torsdag for å spise ertesuppe og saltkjøtt. Man betaler (drøye hundre kroner) og kan deretter forsyne seg fritt på en buffet.
På buffeten var det ertesuppe, salt fårekjøtt, salt svinekjøtt, kålrotstappe og poteter. Ved de to kjøttbakkene var det to klyper som man kunne forsyne seg med.
+
Mye mat for pengene
Bra smak på kjøttet
Ok poteter og stappe
-
Kjøttet lå og badet i kraft i bakkene slik at det knapt var mulig å se hva man forsynte seg med.
Noe av fettet på svinekjøttet kunne vært skåret bort på forhånd.
Klypene som man tok kjøtt med var laget slik at de var åpen ca 145 grader når du ikke brukte dem. Resultatet var at de falt ned i bakkene før nestemann kunne fiske dem opp igjen. En solid gaffel liggende på en tallerken hadde gjort nytten.
Ertesuppa kunne kokt en stund til, ertene var ikke tilstrekkelig kokt

Et måltid som, prisen tatt i betraktning, i utgangspunktet kunne vært ok, ble skjemt av all den unødvendige kraften i kjøttbakkene og ubrukelige klyper.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, lillelordM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (74)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 74 anmeldelser

Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

Gruppe på 30 pers. Fikk servert lutefisk som ikke var ferdig dampet. På tallerkenen lå det enorme mengder ertestuing, tre små poteter, 4-6 små baconterninger og ett stort stykke fisk. Ikke spesielt tiltalende og bare preg av dette var gjort i all hast på kjøkkenet. Tilbehøret var begrenset til en slags sennepssaus, flatbrød og lefse. Pluss for brunost. Vi ba om sirup og annet men dette ble aldri servert på vårt bord hvertfall.
Servicen bar preg av at det var få folk på jobb og at de egentlig ville stenge for kvelden... En restaurant med så god beliggenhet og i et ærverdig bygg, er det synd at de ikke kan levere en bedre opplevelse.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 706kyrrea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2018 via mobile enheter

Idyllisk beliggenhet og et ærverdig bygg. Tenk hvis buffeten som serveres hadde stått mere i stil til omgivelsene...
Besøkte stedet for å spise torsdagsbuffet. Maten smakte tamt med unntak av saltkjøttet og klubben, og var knapt nok det vi kaller godt lunken. Også skuffende at det gikk lang tid fra det ble tomt for mat i buffeten til nytt kom. (bacon var det tilnærmet konstant tomt for) Dette til tross for få mennesker..
Det eneste som står til toppkarakter er prisen, og det trekker jo folk - i alle fall en gang...Mersalget derimot....

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, JoHo68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RuneM257, Leder  på Vertshuset Grenaderen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2018

Takk for din anmeldelse
Vår torsdagsbuffet bestående av saltkjøtt med tilbehør til kr. 100,- er vi enig i at ikke står i stil med omgivelsene.
PS! Klubb med tilbehør er ikke endel av buffet tilbudet for denne dagen og suppleringen kan derfor virke mangelfull til tider
Beklager derfor at dette ikke ble godt nok tydeliggjort når dere bestillte
Smakløs og lunken mat skal det ikke være og vi skjerper derfor inn våre rutiner på dette området
Velkommen tilbords ved en annen anledning!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2018 via mobile enheter

Vi bestemte oss for å slå til på saltkjøttbuffet. Det var ertesuppe inkludert, men den lot vi stå.

135,- med dessert (softis) er billig. Kjøttet, kålrotstappen og potetene var bra. Unntaket her var at de brukte vanlige kjøttpølser, ikke grovpølse. Nedtur, men man kan ikke få alt til den prisen.

Fin beliggenhet rett ved katedralen. På finværsdager er det flott på terrassen der.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 954runep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2018

Spiste buffet der og kvaliteten på maten var enkel. Litt sene til å supplere buffeten og lite variasjon etter våre forventninger. Greit nok.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, AnnaK12691
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vertshuset Grenaderen, så også på

 

Har du vært i Vertshuset Grenaderen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din