Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Feil i orderen/dårlig service”
Anmeldelse av Sabrura Sticks & Sushi

Sabrura Sticks & Sushi
Vurdert som nr. 106 av 284 Restauranter i Trondheim
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. juli 2020

Bestillte fra restauranten deres i dag fra Foodora og fikk mindre enn det jeg hadde bestilt for. Har prøvd å gjøre alt jeg kan for å få kontakt med dere men får ikke svar før senere.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, szpettersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (66)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 66 anmeldelser

Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

God sushi rask levert til en rimelig penge for hele familien. Konseptet er i hovedsak buffe. Noe de lykkes med. Anbefales

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, gislel_kkenh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2019 via mobile enheter

Veldig god mat, men litt triste lokaler. Håper de får lokaler som er litt koseligere etterhvert. OK pris

Dato for besøk: februar 2019
Takk, HeidiK1842
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2019 via mobile enheter

Svært god sushi og en del annen asiatisk mat til en rimelig penge. Konseptet er i hovedsak buffe. Noe de lykkes med. Anbefales!

Dato for besøk: februar 2019
Takk, 203terjek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. januar 2019 via mobile enheter

Har spist på Sabrura mange ganger, men nå tror jeg det blir siste gangen. Både kvaliteten på maten og kundeservice har tapt seg. Alt for lite av det gode og for mye «fyll» , ris og fritert mat.
Synd det ikke er noen gode alternativer på Lade. Må til Solsiden eller sentrum.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, 538nilsb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sabrura Sticks & Sushi, så også på

 

Har du vært i Sabrura Sticks & Sushi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din