“Beste sushien”
Anmeldelse av Sabrura Sticks & Sushi

Sabrura Sticks & Sushi
Vurdert som nr. 193 av 408 Restauranter i Trondheim
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Spist her ved flere anledninger, både i restauranten og takeaway. Fantastisk god sushibuffet som alltid på Sabrura, og hyggelig betjening. En gang kom vi for tett opp mot stengetid for å få bord, og servitøren lot oss ta så mye vi ønsket av det som var igjen av buffeten. Fantastisk at de ønsker å minske matsvinnet.

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, snipa

Anmeldt 17. juli 2020

Bestillte fra restauranten deres i dag fra Foodora og fikk mindre enn det jeg hadde bestilt for. Har prøvd å gjøre alt jeg kan for å få kontakt med dere men får ikke svar før senere.

Takk, szpettersen
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

God sushi rask levert til en rimelig penge for hele familien. Konseptet er i hovedsak buffe. Noe de lykkes med. Anbefales

1  Takk, gislel_kkenh
Anmeldt 12. februar 2019 via mobile enheter

Veldig god mat, men litt triste lokaler. Håper de får lokaler som er litt koseligere etterhvert. OK pris

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, HeidiK1842
Anmeldt 12. februar 2019 via mobile enheter

Svært god sushi og en del annen asiatisk mat til en rimelig penge. Konseptet er i hovedsak buffe. Noe de lykkes med. Anbefales!

Dato for besøk: februar 2019
Takk, 203terjek

Reisende som så på Sabrura Sticks & Sushi, så også på

Har du vært i Sabrura Sticks & Sushi? Del dine erfaringer!