“Anbefales”

Smile Pizza & Grill
Vurdert som nr. 165 av 406 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Amerikansk, Italiensk
Anmeldt 30. mars 2024

Må bare skryte av denne restauranten!
Denne gangen ble det bestilt takeaway og budet ringte etter kort tid, da sto han utenfor. Blid og trivelig mann med deilig varm pizza. Maten var selvsagt tipp topp denne gangen også. Kjøtt med mye smak og godt krydret, akkurat passe mengder med ost og en myk, luftig bunn
Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: mars 2024
Takk, H7013OScatherineb

Anmeldt 18. november 2023 via mobile enheter

"Tre rullekebab, der" var det som ble sagt når jeg skulle hente. Jaja, greit nok, kort og enkelt, men maten er sikkert bra…
Det var ganske tydelig at noen var gått tom for dressing, så det var tørt og smakløst. Kyllingen virket å være stekt helt uten krydder. Videre så var det noen få maiskorn (7-8) på en plass i hver kebab, og et totalt fravær av både agurk, løk, og tomat (og dressing)… Det som manglet hadde vi i kjøleskapet hjemme, så vi fikk det til å smake bra, men det måtte vi ordne selv, og en pris på 155,-/stk er stivt for noe som manglet såpass mye. Vi fikk greit nok 15% onlinerabatt, men om det er grunnen til at halvparten manglet så var det ikke verdt det…

Dato for besøk: november 2023
Takk, FrodeLind76
Anmeldt 27. september 2023 via mobile enheter

Veldig mye og god mat med bra kvalitet til greie priser. Bra beliggenhet og massevis av sitteplasser. Hyggelig service også.

Dato for besøk: september 2023
Takk, 86jonasberg
Anmeldt 24. mars 2019 via mobile enheter

Denne plassen leverer meget gode og store porsjoner. Burger av god kvalitet, med hyggelig betjening.

Dato for besøk: mars 2019
1  Takk, AreRoe
Anmeldt 5. mars 2018

Fikk lyst på pitza en kveld og ringte Smiles som kom med den på døra sammen med ei lita flaske farris. Må si at skuffelsen var stor da pitza en ikke var gjennomstekt og delvis kald. Er det slikt en tjener penger på?

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, Reidar B

Reisende som så på Smile Pizza & Grill, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Smile Pizza & Grill? Del dine erfaringer!