Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heilt topp!! ”

Isae`s Kitchen China House
Vurdert som nr. 83 av 286 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 6 - USD 19
Kjøkken: Kinesisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Knallgod take away. Kjempehyggeleg dame som laga maten og gav super service. Beste kinamat me har smakt på lenge. Store porsjonar som metta sultne vestlendingar. Og prisen var ingenting å klage på.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Arne N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (36)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 36 anmeldelser

Anmeldt 13. mai 2020

God mat. Allergi-tilpasser alle retter, så om du synes det er vanskelig å bestille mat pga allergier så er dette stedet å anbefale. Kokken lager alltid noe godt til meg, selv om jeg har flere matallergier. Velger dette stedet over andre kinaresturanter i byen. Topp!

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, Isabellselnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. februar 2020 via mobile enheter

Beste kinamaten i Trondheim! Topp service og utrolig god mat med mye gode smaker. Store porsjoner, man vet alltid hva man får. Utrolig bra!

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, daniellC7213FS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2019

Maten smaker kjempegodt og Isae er veldig trivelig. Vært fast kunde i mange år og hver gang jeg tester noe annet havner jeg fort tilbake igjen!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, mnesset
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2019

Isae's drives av en livlig dame som alltid stråler av positivitet. Maten er veldig god og hun har et stort utvalg retter å velge mellom.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, 96maikenl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Isae`s Kitchen China House, så også på

 

Har du vært i Isae`s Kitchen China House? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din