Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stamgjest ved Frati”
Anmeldelse av Frati

Frati
Vurdert som nr. 23 av 287 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn, Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Fratis gode stemning ble bragt til Trondheim i 1973 av Paolo Minervini. Han fylte kjøkkenet med råvarer som oliven, tomat og pasta, krydret det med livsglede og åpnet dørene for den viktigste ingrediensen for et hyggelig måltid: trivelige folk!
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Fratiner etter mitt syn Trondheins beste restaurant. Både plankesteken og pizzaen er av svært høy kvalitet. Det samme kan siest om beliggenheten, betjeningen og servicen. Prisen er det eneste som er ordinært ved Frati. Anbefalest til alle målgruppwr som liker italiensk mat.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Forerunner1986
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sara S, Booking og administrasjon på Frati, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. november 2018

Tusen takk for hyggelig anmeldelse! Du er hjertelig velkommen tilbake :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 057)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

176180 av 1 057 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Dette var favoritt restauranten min i trondheim, og har alltid gledet meg veldig når vi skal ut å spise her. Men min opplevelse denne gangen var utrolig skuffende :( Det var en tydeligvis en veldig travel dag for det tok veldig lang tid før vi i det hele tatt fikk bestille drikke, fikk heller ikke noe vann på bordet. Jeg ønsket å endre en pizza med tomatsaus til en hvit pizza/pizza bianca (altså med type creme fraiche). Da jeg fikk pizzaen fikk jeg pizza uten saus i det hele tatt. Da jeg sa fra om det, og at jeg hadde bestilt hvit pizza fikk jeg beskjed om at det var slik den skulle være. Spiste noen biter men det smakte absolutt ingenting. Rakk ikke å svare at jeg ikke var fornøyd før servitøren løp videre. Fikk beskjed når vi dro om at de var for lite folk på jobb, men det bør jo ikke gå ut over gjestene!

Velger nok ikke frati igjen! :(

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Boeno
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sara S, Booking og administrasjon på Frati, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2018

Dette var trist å lese. Her er det flere ting som har sviktet, og det var helt tydelig for få på jobb. Vi ønsker ikke at sånt skal skje, men man kan være litt sårbar i disse influensatider. Vi hadde satt stor pris på om du hadde sendt oss en mail om dette, slik at vi kunne fått tatt det videre den veien. Det siste vi vil er jo at du skal slutte å komme på Frati. Særlig når vi vet at vi kan så mye bedre enn dette!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Trivelig avslappet plass med god mat og trivelig smilende betjening. Vi spiste pizza, pasta bolognese og tapasfat med ulike skinker og oster. Alt falt i smak. Etterpå gikk vi ned i kjelleren på Øx og drakk øl, noe som også er å anbefale for voksne feststemte mennesker.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Perlemora69
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sara S, Booking og administrasjon på Frati, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018

Takk for flott anmeldelse! Dere er hjertelig velkommen igjen :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

og godt fyllt calzone. Frati har eget bryggeri og pilsnerenvar perfekt. Betjeningen var serviceminded og hyggelig. Sluttsummen for aftenen var moderat og konklusjonen mye for pengene

Dato for besøk: november 2018
Takk, larsj898
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sara S, Booking og administrasjon på Frati, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2018

Takk for fin anmeldelse :-) Du er hjertelig velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. oktober 2018

På en regnværstung dag i Trondheim falt valget på Frati restaurant. Vi bestilte en enkel rett og ble positivt overasket av den gode servicen vi fikk av servitørene. De var hyggelige og observante. Maten smakte godt med en god øl som drikke. Alt i alt en fin restaurantopplevelse.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 712Gunnar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sara S, Booking og administrasjon på Frati, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2018

Takk for flott anmeldelse :-) Du er hjertelig velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Frati, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Frati? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din