Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig mat, god service”
Anmeldelse av Frati

Frati
Vurdert som nr. 23 av 286 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn, Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Fratis gode stemning ble bragt til Trondheim i 1973 av Paolo Minervini. Han fylte kjøkkenet med råvarer som oliven, tomat og pasta, krydret det med livsglede og åpnet dørene for den viktigste ingrediensen for et hyggelig måltid: trivelige folk!
Anmeldt 19. november 2018

Italiensk kjøkken, med mye go italiensk mat. Mitt valg var pastaputer med gorgonzola, og og som smakte utmerket. Godt tatt vare på av serviceeminded kelner, av antatt italiensk opprinnelse. God info om mat og vin, med gode valgmuligheter.Riktig så vellykket

Dato for besøk: november 2018
Takk, 272gunnarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sara S, Booking og administrasjon på Frati, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018

Takk for flott anmeldelse! Velkommen tilabke :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 057)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

173177 av 1 057 anmeldelser

Anmeldt 19. november 2018

Min svigermor ble 75 år og vi hadde middag på Frati for den nærmeste familie. Bookingen ble gjort online og en mail ble i etterkant sendt for å spørre om spesifikt bord.
Kjapt svar om at alt ble ordnet.
Veldig god service fra første sekund vi kom inn døren. Tilstedeværelse av alle kelnere som oppvartet oss og alle spesifikke ønsker ble fikset med et smil.
Maten var meget god fra barnepizza til Plankestek.
Anbefales på sterkeste

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Mini J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sara S, Booking og administrasjon på Frati, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018

Takk for kjempefin anmeldelse! Vi setter stor pris på det :-) Dere er hjertelig velkommen igjen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Vi besøkte denne restauranten en torsdag kveld. Ute var det kaldt og grått, men inne var det en lun og god stemning. Restauranten var full av gjester, men servicen var god. Vi spiste pizza, som må sies å være bra. Godt hjemmebrygget øl var veldig bra.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, EinarOslo123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sara S, Booking og administrasjon på Frati, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2018

Takk for fin anmeldelse :-) Du er hjertelig velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Fratiner etter mitt syn Trondheins beste restaurant. Både plankesteken og pizzaen er av svært høy kvalitet. Det samme kan siest om beliggenheten, betjeningen og servicen. Prisen er det eneste som er ordinært ved Frati. Anbefalest til alle målgruppwr som liker italiensk mat.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Forerunner1986
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sara S, Booking og administrasjon på Frati, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. november 2018

Tusen takk for hyggelig anmeldelse! Du er hjertelig velkommen tilbake :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Dette var favoritt restauranten min i trondheim, og har alltid gledet meg veldig når vi skal ut å spise her. Men min opplevelse denne gangen var utrolig skuffende :( Det var en tydeligvis en veldig travel dag for det tok veldig lang tid før vi i det hele tatt fikk bestille drikke, fikk heller ikke noe vann på bordet. Jeg ønsket å endre en pizza med tomatsaus til en hvit pizza/pizza bianca (altså med type creme fraiche). Da jeg fikk pizzaen fikk jeg pizza uten saus i det hele tatt. Da jeg sa fra om det, og at jeg hadde bestilt hvit pizza fikk jeg beskjed om at det var slik den skulle være. Spiste noen biter men det smakte absolutt ingenting. Rakk ikke å svare at jeg ikke var fornøyd før servitøren løp videre. Fikk beskjed når vi dro om at de var for lite folk på jobb, men det bør jo ikke gå ut over gjestene!

Velger nok ikke frati igjen! :(

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Boeno
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sara S, Booking og administrasjon på Frati, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2018

Dette var trist å lese. Her er det flere ting som har sviktet, og det var helt tydelig for få på jobb. Vi ønsker ikke at sånt skal skje, men man kan være litt sårbar i disse influensatider. Vi hadde satt stor pris på om du hadde sendt oss en mail om dette, slik at vi kunne fått tatt det videre den veien. Det siste vi vil er jo at du skal slutte å komme på Frati. Særlig når vi vet at vi kan så mye bedre enn dette!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Frati, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Frati? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din