“Hyggelig møte”

Frati
Vurdert som nr. 23 av 405 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Fratis gode stemning ble bragt til Trondheim i 1973 av Paolo Minervini. Han fylte kjøkkenet med råvarer som oliven, tomat og pasta, krydret det med livsglede og åpnet dørene for den viktigste ingrediensen for et hyggelig måltid: trivelige folk!
Anmeldt 7. mai 2019 via mobile enheter

Ligger midt i smørøyet- Trondheim sentrum. Lett adkomst via bussknutepunkt Prinsenkrysset. 50 meter å gå.

Trivelige lokaler og man aner konturene av bryggekarene til bryggeriet i kjelleren. På vei inn passerer man Frattis egen urtehage.
Italiensk mat. Meget god kvalitet og fornuftige priser.

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, HavardVuk
Sara S, Booking og administrasjon på Frati, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mai 2019

Tusen takk for fin anmeldelse :-)
Du er hjertelig velkommen tilbake!

204208 av 1 148 anmeldelser

Anmeldt 3. mai 2019

Her har vi alltid kost oss med skikkelig god mat og kjempegod service. Anbefaler å bestille bord,da det er flere som synes dette er et toppers sted å kose seg.

Takk, Kjell W
Sara S, Booking og administrasjon på Frati, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mai 2019

Tusen takk for flott anmeldelse :-) Du er hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 16. april 2019 via mobile enheter

Har vært der flere ganger og opplevelsen er alltid like god. Både pizza, kjøtt og pastaretter står til forventningen. Også mulighet til å fortsette kvelden på Øks i kjelleren med mange spennende ølsorter👍

1  Takk, 947knutn
Sara S, Booking og administrasjon på Frati, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. april 2019

Tusen takk for flott anmeldelse :-) Du er hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 16. april 2019 via mobile enheter

Helt OK smak på maten. I tillegg fremsto enkelte av servitørene som brysk mot oss gjestene i selskapet. Servitørene var sjeldent innom bordet for oppfølging. Vi måtte oftest selv oppsøke servitørene for å få bestille mer, betale osv.

Takk, Trine Lise O

Dette er beklagelig, og noe vi skal se nærmere på internt. Vi har mye fokus på service og gjestebehandling, og ønsker at våre gjester skal føle seg godt ivaretatt under hele besøket. Håper dere gir oss en ny sjanse i fremtiden, slik at vi kan vise at vi kan bedre enn dette!

Anmeldt 8. april 2019 via mobile enheter

Veldig hyggelig på telefonen når jeg ønsket bord sent på en lørdags kveld. På restauranten var det travelt og det tok litt tid før vi fikk drikke. Godt utvalg av ølsorter siden de brygger dette selv. Maten var helt ok. Jeg spiste breiflabb til hovedrett. Fisken var veldig god men det kunne godt ha vært noe mer tilbehør til fisken. De andre spiste pizza og biff som de var fornøyd med.

Takk, KentN626
Sara S, Booking og administrasjon på Frati, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. april 2019

Takk for anmeldelsen. Hyggelig å høre at maten smakte bra :-) Vi må beklage at det tok litt tid før drikken kom på bordet, vi ønsker helst å unngå unødig venting så dette skal vi se nærmere på. Vi skal også se om det er for lite tilbehør til fisken, eller om det var en svikt i dette tilfellet. Takk igjen for at du har lagt igjen en anmeldelse på TripAdvisor!

Reisende som så på Frati, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Frati? Del dine erfaringer!