“Det sikre i Trondheim. God mat og enda bedre service.”
Anmeldelse av Frati

Frati
Vurdert som nr. 23 av 410 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Fratis gode stemning ble bragt til Trondheim i 1973 av Paolo Minervini. Han fylte kjøkkenet med råvarer som oliven, tomat og pasta, krydret det med livsglede og åpnet dørene for den viktigste ingrediensen for et hyggelig måltid: trivelige folk!
Anmeldt 12. juli 2020

Frati har i mange 10-år vært det sikkerstikk når det gjelder både mat og service. De skuffer aldri. Flott oppfølging ved bordet av en ung servitør og kort ventetid både på mat og drikke.

Takk, Odd-Arne L

Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Middag til 6 personer. Helt midt på treet, pizza og kjøtt. Rotet det til med en rett, ordnet forsåvidt raskt så det ble rett. Tol vannvittig lang tid før vi fikk dessert. Vi kommer ikke igjen.

2  Takk, 962ainal
Anmeldt 10. juli 2020

Interessant å observere betjeningen, som gjerne avbryter rydding for å gi gjestene oppmerksomhet. For egen del var serveringen effektiv, maten var ypperlig (spiste pasta, som i følge menyen var hjemmelaget). her spiser vi gjerne igjen.

Populært sted, bordreservering anbefales!

1  Takk, Erik N
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk god stemning, mat og service som alltid. Anbefales på det sterkeste. En av Trondheims beste restauranter, om ikke den beste :)

Takk, Ingvild M
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde forhåndsbestilt bord og ble anvist vårt bord da vi kom. Lokalet virket fult. Vår servitør var en veldig hyggelig ung dame som ikke snakket norsk. Bare engelsk. Vi bestilte mat og drikke og fikk begge deler innen hva man kan forvente. Servitøren var veldig sjarmerende og oppmerksom.
Porsjonene var rause og veldig, veldig gode!
Anbefales!

Takk, Knugen11

Reisende som så på Frati, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Frati? Del dine erfaringer!