“Ikke verdt pengene.”

Frati
Vurdert som nr. 23 av 410 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Fratis gode stemning ble bragt til Trondheim i 1973 av Paolo Minervini. Han fylte kjøkkenet med råvarer som oliven, tomat og pasta, krydret det med livsglede og åpnet dørene for den viktigste ingrediensen for et hyggelig måltid: trivelige folk!
Anmeldt 14. juli 2020

Kjempedårlig service, bestilte pizza og vin - pizzaen kom før drikken, måtte etterlyse vinen. Kom ikke bort for å høre om maten smakte eller om jeg ønsket noe mer å drikke eller noe annet etter hovedretten. Ville egentlig bestille mer vin, men droppet det når de ikke kom bort til bordet. Jeg hadde høye forventinger til maten, da jeg hadde hørt mye positivt. Pizzaen var ikke veldig god, virket som de hadde tatt halvstek/kokt bacon på pizzaen fremfor skinke som stod beskrevet i menyen. Kommer ikke igjen og vil heller ikke anbefale stedet. Synes også de var noe stive i prisen.

Takk, Linn G

Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Topp service og meget god Italiensk mat. Samtlige 4 rundt bordet var meget godt fornøyd, og hadde intet å trekke.

1  Takk, 820petters
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Kjempegod pizza og super hyggelig betjening gjorde at denne familien storkoste seg. Lite minus for å være tom for kommersielt øl da hjemmebrygget ikke helt falt i smak hos alle. Anbefales veldig for en italiensk aften i Trondheim

Takk, 849kristinee
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Travle dager for Frati, og resten av byens restaurantscene. Vi smakte husets hjemmebrygg mens vi venter på bord. Maten var Ok. Blåskjell var underkokte, og hadde ikke «samlet seg». Da dette ble bemerket, ble dette tatt hånd om med et smil, og nye skjell kom på bordet. Friterte aubergineboller var et smakfullt vegetarakernativ. Grønnsakene til breiflabben perfekt kokt ( og det er bra på en travel kveld ) og pastaporsjonen raus nok til en doggy bag. Personalet var veldig hyggelig, til tross for små feilskjær som at vi ble tilbudt dessertkartet etter forretten, og at det ble somlet litt med manglende bestikk, osv. Men så lenge alt blir håndtert med et smil fra både gjest og vert, så var stemningen god!

Takk, Gourmetbabe
Anmeldt 12. juli 2020

Vi må alltid innom Frati når vi er i Trondheim, og er alltid fornøyde med det vi får.
Dette er et sted som har eksistert så lenge jeg kan huske.
De har nydelig pizza, gode forretter, og hyggelige servitører.

1  Takk, s0lv_r0

Reisende som så på Frati, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Frati? Del dine erfaringer!