“God mat og rask service”
Anmeldelse av Frati

Frati
Vurdert som nr. 25 av 299 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Italiensk
God for: Romantisk, Familier med barn
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Fratis gode stemning ble bragt til Trondheim i 1973 av Paolo Minervini. Han fylte kjøkkenet med råvarer som oliven, tomat og pasta, krydret det med livsglede og åpnet dørene for den viktigste ingrediensen for et hyggelig måltid: trivelige folk!
Anmeldt 19. juli 2020

Vi bestemte oss for å teste Frati etter å ha lest tilbakemeldinger de har fått tidligere, og kom dit med store forventinger - og de ble innfridd. Selv om det var midt i fellesferien fikk vi rask service, og måtte heller ikke vente lenge på maten. Både pizza og biff smakte helt nydelig, og prisen var overkommelig! I tillegg kunne de ordne både pizza og pasta glutenfri. Kommer tilbake hit neste gang jeg er i Trondheim! :)

Takk, Anders_Kvamme

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Fornøyd (som alltid) etter gårsdagens besøk på Frati. Nydelig mat og vin til en overkommelig pris for 2 studenter, rause porsjoner, behagelig støynivå, hyggelige lokaler og god service.

Takk, veslemoye
Anmeldt 19. juli 2020

Etter en hyggelig dag i Trondheim hadde vi bestilt bord på Frati for 2 voksne og 3 barn. Vi ble tatt hyggelig imot ved inngangen, og stemningen i lokalet var veldig god. Menyen hadde en fin blanding av pizza, pasta og andre retter. Mellom oss var vi innom alle alternativene. Allerede ved bestillingen tok det altfor lang tid før vi fikk bestilt. Små ting som at vi ikke fikk bestille drikke før lenge etter at vi alle hadde klart å bestemme oss for hva vi ville spise. Maten kom faktisk ganske raskt, og den var vi alle veldig fornøyd med. Etter hovedretten måtte vi igjen vente leeeeeenge på både dessertmeny, og deretter på desserten. Kaffen klarte de ikke engang å levere til bordet. Mye på plass på Frati, men servitørene må klare å koordinere bestillinger, ha blikket åpent for de ulike bordene, og levere det man faktisk har bestilt.

1  Takk, ingunncarelius
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

God pizza til en ok pris. Maten kom raskt. Vennlige servitører. Satt på uteserveringen under tak. Dessverre satt det noen røykere ved bordene rett utenfor. Restauranten burde sperre av slik at man slipper å sitte i røyklukt. Ellers et positivt inntrykk av restauranten.

1  Takk, reiserogreiser
Anmeldt 14. juli 2020

Kjempedårlig service, bestilte pizza og vin - pizzaen kom før drikken, måtte etterlyse vinen. Kom ikke bort for å høre om maten smakte eller om jeg ønsket noe mer å drikke eller noe annet etter hovedretten. Ville egentlig bestille mer vin, men droppet det når de ikke kom bort til bordet. Jeg hadde høye forventinger til maten, da jeg hadde hørt mye positivt. Pizzaen var ikke veldig god, virket som de hadde tatt halvstek/kokt bacon på pizzaen fremfor skinke som stod beskrevet i menyen. Kommer ikke igjen og vil heller ikke anbefale stedet. Synes også de var noe stive i prisen.

Takk, Linn G

Reisende som så på Frati, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Frati? Del dine erfaringer!