“Anbefaler lunsj på Frati”
Anmeldelse av Frati

Frati
Vurdert som nr. 23 av 404 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Fratis gode stemning ble bragt til Trondheim i 1973 av Paolo Minervini. Han fylte kjøkkenet med råvarer som oliven, tomat og pasta, krydret det med livsglede og åpnet dørene for den viktigste ingrediensen for et hyggelig måltid: trivelige folk!
Anmeldt 19. september 2020 via mobile enheter

Veldig god lunsj, spiste Cæsar salat og den var nydelig med godt brød til. Oppmerksomme servitører. En god opplevelse

Takk, KML-Norway
Explore47291752105, Annet på Frati, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2020

Takk for hyggelig anmeldelse. 😊 Ønsker deg velkommen igjen!

Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Skuffende. LANGT FRA smak av Italia.... Hadde jeg visst det jeg vet nå, ville jeg valgt ærlig kjøtt, det er « safe». Tomatene iskalde og av dårlig kvalitet. Fravær av olje, grovkvernet rista pepper var ikke spor av , ei av grov salt. Og to små basilikum blader til pynt. Retten kunne heves med ytterst få enkle grep. Neppe laget av kokk.

Takk, Elwwira

Takk for anmeldelsen. Dette var beklagelig, og vi ønsker gjerne å høre mer om ditt besøk hos oss. Vi setter stor pris på om du vil sende oss en mail om dette, slik at vi får sjansen til å følge opp videre. I så fall kan du sende mailen til post@frati.no .

Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Fin uteservering, hyggelig betjening men brukte ufattelig lang tid på å bare komme å ta bestillingen. God mat var det, men som sagt. Fraværende betjening..

2  Takk, klllk

Takk for anmeldelsen! Ønsker deg velkommen igjen.

Anmeldt 27. august 2020 via mobile enheter

Fin plass. Veldig mye folk innendørs i disse tider. Vi valgte og sette oss ute der hvor det nesten ikke satt noen. Bestilling gikk fort og maten kommer etter kort tid.
Den var utsøkt og det var rikelig med mat til prisen. God drikke fra lokalt bryggeri. Hyggelig og effektiv betjening.

Takk, moiraner

Takk for hyggelig anmeldelse. 😊 Ønsker deg velkommen igjen!

Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Plankebiff var så mør og god så vi spiste den 2 dager på rad. Ujålete restaurant med flinke og servicevennlige personale.

2  Takk, e63s

Reisende som så på Frati, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Frati? Del dine erfaringer!