“Hyggelig middag”

Vurdert som nr. 25 av 299 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Italiensk
God for: Romantisk, Familier med barn
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Fratis gode stemning ble bragt til Trondheim i 1973 av Paolo Minervini. Han fylte kjøkkenet med råvarer som oliven, tomat og pasta, krydret det med livsglede og åpnet dørene for den viktigste ingrediensen for et hyggelig måltid: trivelige folk!
Anmeldt 6. oktober 2020

Ble veldig bra tatt imot inngangen . Veldig hyggelig service og nydelig mat . Likte det nye lokalet . Vi har tidligere bare vært på den gamle adressen .

Takk, 844ragnarf
Explore47291752105, Annet på Frati, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2020

Anmeldt 3. oktober 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat, gjennomført fra a til å. Spiste fruti del mare. Slik smaker det i Italia og vi anbefaler dette til alle som krever litt av mat og miljø.

Takk, arnsteinu

Anmeldt 3. oktober 2020 via mobile enheter

Har vært her opptil flere ganger, er utrolig god mat men opplevelsen med personalet blir bare dårligere og dårligere. De er veldig fraværende, og måtte spørre 3 ganger om regningen ved å gå fysisk bort til de fordi de stod 3 stykker sammen og pratet. I tillegg fikk servitøren beskjed om å pusse ferdig glass før hun kom med kvitteringen til oss.

Takk, hyggeliggjest

Takk for anmeldelsen. Dette var beklagelig, og vi ønsker gjerne å høre mer om ditt besøk hos oss. Vi setter stor pris på om du vil sende oss en mail om dette, slik at vi får sjansen til å følge opp videre. I så fall kan du sende mailen til post@frati.no .

Anmeldt 29. september 2020

Liker Italienske restauranter, og valgte og spise her på Frati. Det var svært godt besøk den kvelden vi var her, men fikk et bord med ypperlig plassering med passe avstand til nabo bordet. Valgte typisk Italiensk mat (Ravioli) med matchende vin til. Denne kom passelig kjapt på bordet og smakte fortreffelig! Veldig hyggelig servitører og fremragende service. Alt i alt var dette en perfekt middag hvor vi var veldig fornøyde når vi gi der fra. Kan absolutt anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, osmasen

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en så hyggelig anmeldelse. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen igjen!

Anmeldt 24. september 2020 via mobile enheter

Vi spiste en god lunsj her. Valgte calzone , den var helt nydelig . Rustikk/ industri innredning funker bra. Ganske fullt i restauranten ved lunsjtider en helt vanlig torsdag. Men vi fikk bord ganske raskt og betjeningen var hyggelig.
Vi kommer garantert igjen.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Sibirkatt79

Mvh Sol, administrasjon

Reisende som så på Frati, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Frati? Del dine erfaringer!