Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Topp aften på "bær & bar"”
Anmeldelse av Bare Blabaer

Bare Blabaer
Vurdert som nr. 151 av 312 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 9 - USD 29
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Bær & Bar vegg i vegg med Bare Blåbær spesialiserer seg på kaffe- og juicedrikker på dagtid og har mer pub-/barstemning på kveldstid. Dette er stedet for naboer og stamgjester. Mer intimt, litt mer avslappende miljø og med større utvalg i drikke enn i cafèen.
Anmeldt 16. november 2018 via mobile enheter

En hustrig novemberkveld samlet 40 korsangere seg hos bær & bar for å gå på julebord. Betjeningen fikk navneliste (noe rotete fra vår side, dessverre) og tok inn betaling og serverte drikke etter hvert som vi ankom.
Pent dekkende bord i de indre gemakker tillot oss å sitte for oss selv, selv om den ytre delen av restauranten var åpen for andre.
I rett tid satte servitørene frem en herlig buffet som bugnet av nydelig julemat, både varme og kalde retter, pålegg, salater og desserter. Topp score for en en utsøkt ribbe? Og det var mer enn nok mat:-)
Da vi så smått var ferdig med bespisningen, var det helt greit at vi fremførte både en og to og flere sanger.
All ære til betjeningen for en meget vellykket aften! Anbefales både for mindre og større samlinger.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, lillelordM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (142)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 142 anmeldelser

Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Et sted med atmosfære, litt "rolig" liv en sen fredagskveld.
Mye godt øl og gode drikker. Mulig å prate og kose seg ...
Her vises menge fotballkamper på ulike skjermer, men i går var det sjakk-VM og Magnus Carlsen ...

Dato for besøk: november 2018
Takk, Eddie_S57
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2018

Servitørene på bare blåbær er meget hyggelige og imøtekommende, koselige plasser kroker og kose seg inne
Mens det er skittent og «billig» ute, den balansen er litt forvirrende?
Maten er litt hipp som happ, pizza er ganske smakløs og serveres ved Aioli, som denne smakløse pizza ikke passer med.
Ikke bestill annen mat, det er ikke verdt det. En endring av meny hadde nok hjulpet for å tiltrekke flere kunder.
Jeg har vært her flere ganger, men har sluttet og bestille Dahls øl
da det alltid smaker grusomt mye banan, og må byttes, i en ond sirkel da alt smaker banan. Så hvis du skal sitte inne på en regndag og drikke kakao så er dette en koselig plass .
Spille listen er som regel bra, men på søndager så går listen om og om igjen, hvis man sitte lenge blir dette trøttsomt.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Theresa H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2018 via mobile enheter

Alt var bedre før? Jeg tror menyen var lik for to, fem og ti år siden. Ok pizza, ok-minus tortillas... nitriste (men billige) pannekaker til ungene.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, ankolas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juni 2018

Var her på lørdag og skulle spise og drkke litt. Stod i kø for å bestille,og den sto helt ut til døren. Tror det tok 30-45 minutter før jeg kom frem for å bestille. Skulle hatt en kasse til for bestilling og muligens litt raskerer personel. Bestilling ved bordene har nok fungert mye bedre,samtidg som det er bedre service. Dyr pizza,men man er jo på Solsiden.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, kalle652
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bare Blabaer, så også på

 
Trondheim, Trondheim
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Bare Blabaer? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din