Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pengefelle!”
Anmeldelse av Bare Blabaer

Bare Blabaer
Vurdert som nr. 182 av 284 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 9 - USD 29
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Bær & Bar vegg i vegg med Bare Blåbær spesialiserer seg på kaffe- og juicedrikker på dagtid og har mer pub-/barstemning på kveldstid. Dette er stedet for naboer og stamgjester. Mer intimt, litt mer avslappende miljø og med større utvalg i drikke enn i cafèen.
Anmeldt 21. juli 2020

Både mat og service var på svært lavt nivå. Høy pris som ikke samsvarer med produktet du får. De ansatte var mer opptatte av å prate med hverandre enn å ta seg av kundene. De lot pizzaer til 200 kr tørke ut i pizzaovnen, men serverte den uten blygsel. Flaut. Det eneste de er opplærte til er å ta imot penger. Skjerp dere!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Lektormay65
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (161)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 161 anmeldelser

Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Vi var her for å spise lunsj. Vi hadde to hunder med oss så det passet perfekt å få sitte ute i skyggen. Hentet menyer og var spent på glutenfrie lunsjretter. Ville ikke ha pizza så jeg håpet på glutenfri toast. Gikk for å bestille men fikk vite at de ikke hadde glutenfritt brød. Jeg visste de hadde glutenfri hamburgerbrød og spurte om de kunne lage toast av dem. Det gikk ikke sa kokken fordi brødene var så små. Kan du ikke bruke to hamburgerbrød spurte jeg, men det ville ikke kokken. Dette var dårlig service. Bestilte da en hamburger, som smakte OK+.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 277arnee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2020 via mobile enheter

Kjemoegod steinovnsbakt pizza med deres egen hjemmelagde tomatsaus smaker fortreffelig. Tok litt tid før vi fikk maten men var verdt ventetiden. Fire pizza og fire drikke ble kostende 1009.- nkr.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, RonnyTo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2019

Var innom en dag og fikk kjempe god service av en ung jente som laget en Oreo milkshake og jordbær og banan smoothie til oss. Tykk og god milkshake var det. Siden vi var så fornøyde dro vi tilbake dagen etter i varmen og bestilte to Oreo milkshaken på nytt igjen. Denne gangen fikk vi en stor skuffelse med en veldig flytende milkshake som ligner litt på melk med oreokjeks i.. Når jeg tok dette opp med servitøren i kassa fikk jeg beskjed om at den ansatte dagen før ikke hadde fulgt rutinene og at han skulle snakke med henne om at milkshakene hos de skulle være flytende. Han var ikke fornøyd med min klage og satt litt mer is i shaken min med litt trass.. Syns han burde lære av hun som var på jobb dagen før og forbedre sine rutiner.

Om dere liker melk med smak i, er dette plassen å gå. Om dere skal ha milkshake.. da anbefaler jeg dere å gå til en annen plass.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Mariann J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2019 via mobile enheter

Kaffebesøk denne gang! Vært her tidligere også, men da var det full pakke med kaker og god drikke. Perfekt plass og nyte en kaffe, kake eller bare ei pils :)

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 830mariusp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bare Blabaer, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Bare Blabaer? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din