Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, kjedelig sted”
Anmeldelse av Bare Blabaer

Bare Blabaer
Vurdert som nr. 210 av 297 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 7 - USD 23
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Bær & Bar vegg i vegg med Bare Blåbær spesialiserer seg på kaffe- og juicedrikker på dagtid og har mer pub-/barstemning på kveldstid. Dette er stedet for naboer og stamgjester. Mer intimt, litt mer avslappende miljø og med større utvalg i drikke enn i cafèen.
Anmeldt 24. september 2021 via mobile enheter

Veldig rolig denne formiddagen.
Litt kjedelig uteareal, som om noen glemte at de egentlig hadde dette.
Bestilling via QR kode, som er blitt vanlig. Når jeg hadde betalt via Vipps, ville ikke nettsiden deres si at jeg hadde betalt. Ble derfor usikker på om det var betalt eller ikke, så måtte dobbeltsjekke på Vipps.
Drikke kom raskt, så også maten.
Clib Sandwichen var veldog saftig og god. Kan anbefales som en grei lunsj.
Pris også helt grei i forhold til produkt.
Trekket kommer for upersonlig omgivelser og service.

Verdt et besøk.

Dato for besøk: september 2021
Takk, TronOlsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (164)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 164 anmeldelser

Anmeldt 11. september 2021 via mobile enheter

Fotballkamp. Fantastisk gode drinker. Skulle bestille mat til to (bestilte det samme). Fikk da feil burger. Gikk bort til disken hvor de beklagde og kom etterhvert med ny burger. Kun 1 burger. Da vi sa det fortsatt gjaldt begge fikk vi en skyllebøtte med påstand om at vi hadde bestilt feil og det var flere i baren som hørte dette. Retten vi bestilte er jeg allergisk mot så dette er så usannsynlig som overhodet mulig.

Etter om og men får vi en ny burger til. På dette tidspunktet er alt av tilbehør kaldt og retten blir så som så. Fantastisk dårlig service å beskylde kunden for å gjøre feil når de som tar imot bestilling ikke hører hva som blir sagt. Ikke videre imponert. Skal du ha en drink må du gjerne reise innom. Skal du ha mat bør du styre unna.

Dato for besøk: september 2021
Takk, Toes89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Bestilte toast til takeaway og fikk noe soggy brød med en nitrist salat til.
Null kjøtt på toasten, og kjedlig ost.
Hyggelig betjening, men den kan ikke gjøre opp for maten.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, HugoLloydU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Satte oss på Dokk bar.
Fanastisk beliggenhet, merkelig lite folk.
Sen og rotete servering. Fikk moscow mule servert i kjøkkenglass!
Anbefales ikke. Synd med den beliggenheten

Dato for besøk: juli 2021
Takk, eriksverre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2021 via mobile enheter

Gode drinker og hyggelig betjening. Fin utendørs servering med sol lenge. Perfekt sted på sommeren. Går gjerne hit igjen.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, metannika
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bare Blabaer, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Bare Blabaer? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.