Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig bakverk!!!”
Anmeldelse av Cafe Somma - STENGT

Cafe Somma
Kjøkken: Italiensk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig betjening. Flotte og avslappende lokaler. Nydelig bakverk med det lille ekstra, bakt i cafeen. Den beste croissant jeg har smakt med et hint av appelsin i deigen. Pizzaen gikk ned på høylant. Anbefaler stedet på det sterkeste.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, MarianneA337
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (51)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 51 anmeldelser

Anmeldt 27. oktober 2019

Det var et av de beste spisestedene i byen. Nå er det ikke så mye som minner om det. Servicen er på det laveste nivå, svært uhøflig betjening, trangt og mørkt, utvalget er mye dårligere enn før. Etter mange år som faste gjester der, er vi nødt til å finne et annet sted hvor vi kan kose oss.

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, OlgaK4756
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Søkte på TripAdvisor etter plasser å spise frokost. Denne kom som den best anbefalte caféen i midtbyen. Kom når de åpnet, men da var bare bakverk klart, ikke noe som egnet seg til frokost. Fikk beskjed om at det kanskje ble foccacia om en halvtime, basert på hvor mange gjester som kom. Ciabatta kom til å ta lenger tid, for den hadde de ikke begynt å lage. Bestilte kaffe og kanelsnurr i påvente av frokost, men kaffen smakte ikke noe godt. Kanelsnurren var fersk og god, så egner seg sikkert til den som ønsker noe søtt. Vi ventet ikke på mer mat.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 638marteb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Fin restaurant i 2 etasje, øverst i Nordre gate. Bra plass innendørs og en liten utendørsplass for godværsdager. Bestilte pizza fra kjempehyggelig betjening. Pizzaen var utsøkt!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, TrondheimsDag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2018 via mobile enheter

Mange sitteplasser gjør at det blir god stemning når det kommer en del folk. Man kan sitter her å ta en kopp kaffe eller en øl og føre gode samtaler.
Varierende utvalg av italienske bakevarer og de har i tillegg lunsj om man ønsker mer en kaffe.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, leifinges2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cafe Somma, så også på

Trondheim, Trondheim
 
 

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din