Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat og suveren service”
Anmeldelse av Tavern Restaurant

Tavern Restaurant
Vurdert som nr. 94 av 298 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Har alltid svært høye forventninger når jeg besøker Tavern - og ble heller ikke skuffet denne gangen. Lutefisken var noe av det beste jeg har smakt til nå, fulgt av godt øl og akevitt. Øystein og de andre sørget for at vi virkelig følte oss velkomne. Anbefaler virkelig å ta en tur hit!

Dato for besøk: november 2018
Takk, 993st_lef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (57)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1418 av 57 anmeldelser

Anmeldt 9. oktober 2018 via mobile enheter

Anbefales! Meget god mat med trivelig betjening.
Historiske lokaler med flott atmosfære. Kam være lurt å bestille bord på tirsdager.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, ArvidVollum
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

Barnebuffe var elendig. Ikke så mye å skryte av på rersten heller. Hær må dere virkelig forbedre og fornye dere.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Merete M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2018

Tavern skuffer sjelden, men salaten jeg kjøpte sist var dyr og innholdsløs. Gå for husmannskost eller supper.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Kjersti N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

Middag på Tavern i 25 grader etter et bad i marka. Hadde hørt at tidligere driver var tilbake. Vi spiste en aldeles nydelig fjellørret. Sprøstekt hel fisk, strkte poteter og grillede grønnsaker og rømme. I egen skål agurksalat. Veldig godt og lekkert servert. Litt lite kunder for dagen enda, men det førte bare til bedre service. Vi kommer tilbake

Dato for besøk: juli 2018
Takk, KjellF_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Tavern Restaurant, så også på

 

Har du vært i Tavern Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.