Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig bra!”
Anmeldelse av Graffi Midtbyen

Graffi Midtbyen
Vurdert som nr. 24 av 284 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 26 - USD 35
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 14. juli 2020

Maten var både god og ikke så dyr:) Ambefales å teste ut om man tar en tur til Trondheim og leter etter et sted å spise Hilsen Stella (12)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 477stellai
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (540)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6367 av 540 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Maten var veldig god. Kjøpte indrefilet som var helt nydelig. Kjøpte i tillegg dessert, sjokoladefondant. Kjempegodt! Servicen var grei. Likte ikke at man måtte bestille gjennom en app/nettside

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, cathrs96
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Jeg og noen venner reserverte bord her. Maten var kjempegod og kom raskt (bestilte via mobilen). Bbq-burgeren og indrefileten var veldig gode. Og brownien var MAGISK.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 330anev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Familie på fire som skulle teste ut én av byens mange restauranter.. Denne levde dessverre ikke opp til forventningene!
Elendig service, og veldig dårlig førsteinntrykk. Veldig sur og spydig mannlig servitør, som ikke hører til i denne bransjen!
Med så mange gode restauranter i byen er det skremmende at denne restauranten tørr å utøve så dårlig service som vi møtte!
Skjerpings! Dette blir første og siste gang for vår del.. Anbefales overhodet ikke!!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, CathrineO63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Helt topp, som vanlig :-). God mat og bra servering. Sentralt i byen . Ingen ting å utsette på :-)..

Dato for besøk: desember 2019
Takk, 350leifh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Graffi Midtbyen, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Graffi Midtbyen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din