Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Populær restaurant i Midtbyen”
Anmeldelse av Graffi Midtbyen

Graffi Midtbyen
Vurdert som nr. 24 av 284 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 26 - USD 36
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Populær restaurant i Midtbyen iTrondheim. Var umulig å komme igjennom på tlf for bordreservasjon. Gav opp etter to forsøk og 10 min venting. Fikk bord etter 30 min etter å ha droppet innom. Mat og drikke bestilles via app på tlf. Fungerte greit.
Blid betjening. Virket å være populær restaurant. Kan anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Stokk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (529)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4650 av 529 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Denne restauranten var fin, maten var super.
Kunne ønske det var flere ansatte, jeg trekker ned en prikk fordi det var ikke så mange ansatte

Dato for besøk: juli 2020
Takk, fabiwasabi_2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Grillfest lux var helt fantastisk! Alt smakte veldig godt, spesielt indrefileten og lammeknoken! Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: juli 2020
Takk, silje234
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Knallgod mat, hyggelig personale som var både sosiale og serviceinnstilt. Tok litt tid før bordet ble ryddet, men absolutt ingenting å klage på!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, gunnhildresell
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Anbefales. Spennende spareribs. Masse gode sauser og tilbehør. Veldig god servise, og hyggelig betjening. Hunden fikk være med. Egen hundskål også. Prøv denne neste gang du er i byen

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 247oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Graffi Midtbyen, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Graffi Midtbyen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din