Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sulten? Dra hit!! ”
Anmeldelse av Graffi Midtbyen

Graffi Midtbyen
Vurdert som nr. 23 av 284 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 26 - USD 35
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Servicen alene tilsier karakter 5. Maten var nydelig! Nesten helt perfekt. Kun litt mye stekt kjøtt trakk ned. Men det var mørt og godt og vi måillkosa oss. Magisk bønnestuing og maispuré Alle var fornøyde, med biff og burgere. Og veldig god dessert! Må nesten anbefale sjokoladefondant eller brownie her. Men ostekaka var også veldig god. Skjønte ikke helt hvorfor ostekaka kom med popcorn. Det var litt merkelig. Uansett, Alt i alt en fantastisk plass. Ingenting å tenke på hvis du er ute etter en flott restaurantopplevelse Takk for oss!

Dato for besøk: august 2020
Takk, AndreasJL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (541)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4953 av 541 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte indrefilet, medium minus stekt. Servitør kom spurte igjen etter bestilling, om korleis den skulle vera. Me svarte medium minus. 30 sek etterpå kom maten til begge, indrefileten var nærmare gjennomstekt.
Når vi påpeika at maten ikkje var som forventa, fekk me som svar at det var detta me bestilte. Ikkje spes fornøydd med den handteringa.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, tonjef2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Kjapt levert, og nydelig mat. Vi voksne i følget spiste Grillfest som var helt nydelig. Minstemann spiste kyllingfilet og var veldig fornøyd med det. Eldstegutten på 11 hadde cheeseburger og var veldig fornøyd, men det ble kanskje litt for mye smaker for en gutt. App for å bestille mat fungerer fint i disse tider, men man mister dessverre litt av den personlige kontakten. Likevel en flott opplevelse for oss alle sammen.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, FSHelgeland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Kjapt levert god mat fra hyggelig betjening, varmt anbefalt. Enkel og oversiktlig app og meny for bestilling.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Roger H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Besøkte Graffi Grill Midtbyen på første besøk i Trondheim, ble godt tatt imot samtidig kjapt. Det var ganske fullt, men de hadde et ledig bord. Super betjening.

App bestilling var nytt, men fungerte overraskende bra. Ikke noe å si på det, kunne vært litt mer hjelp fra ansatte enn å kun henvise til lapp på bordet.

Litt ventetid på maten, men det er fullt forståelig med full restaurant. God hygiene med tanke på Corona. Et bord ble vasket 3 ganger på en periode på 10 minutter!

En servitør var skikkelig lei, og et bord fikk servert mat, de fikk ikke gaffel, kniv av han. Kom en servitør noen minutter etterpå, da fikk de det de trengte.
Hun gjorde en innsats, men blir ikke full score pga denne servitøren.

Kommer nok tilbake ved en senere anledning igjen! ☀️

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Smile F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Graffi Midtbyen, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Graffi Midtbyen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din