Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, god service og enkel betaling”
Anmeldelse av Graffi Midtbyen

Graffi Midtbyen
Vurdert som nr. 24 av 283 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 26 - USD 35
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 25. september 2020 via mobile enheter

God mat som ble raskt servert av hyggelig personale. Bestilling og betaling med app fungerte veldig bra. Greit å slippe å vente på regningen. Graffi anbefales!

Dato for besøk: september 2020
Takk, siljeho
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (542)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4044 av 542 anmeldelser

Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Fortreffelig grillfest og kjapp service. Appen fungerer helt fint i koronatider. Koselig lokale med flotte planter og interiør. En liten oase i byen

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, ask_luj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020

Bestille mat på Internett fjerner stedet fra service. Drikke kom alt for sent. En person bestilte en burger som var kremert. Biffen var perfekt stekt. Men med for lite tilbehør(poteter). Ikke ett sted jeg går tilbake til.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, fjstenersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

På vår vandring i Trondheims gater etter et sted å spise, ‘ramla’ vi tilfeldig innom Graffi Grill Midtbyen. Og hvilken lykke Bestilte kyllingfilet tilbehør. Smakfullt og godt! Bestilling og betaling via mobilen - greit i disse koronatider.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 210pers
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Spiste bbq burger, søtpotet fries og en oreo shake. Ok burger, men veldi ketchup bbq saus, smakløst totalt sett. Ok chips, disse var høydepunktet i måltidet. Shaken var varm og alt for søt. Papirsugerør som gikk i oppløsning var heller ingen høydare.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Ann Katrin P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Graffi Midtbyen, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Graffi Midtbyen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din