“Middag”
Anmeldelse av Graffi Midtbyen

Graffi Midtbyen
Vurdert som nr. 27 av 410 Restauranter i Trondheim
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Åpnigstider jul/nyttår 2023: 23.-26. des STENGT 27.-30. des 16-22 31. des - 3. jan STENGT Ordinære åpningstider fra 4. jan.
Anmeldt 10. juli 2023

Gjenomsnittrlig mat, noe overpriset. Servicen var slapp. Overlever vel pga utvalget i Trondheim by.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, geiro272

Anmeldt 8. juli 2023

Fantastisk koselig plass å spise på. Bestilte classic charing meny. Fantastisk god mat. At man får gratis påfyll av tilbehøret er fantastisk. Da vet man at man kommer på restauranten og blir mett.
God servering, mat og priser.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, andrekA8858TT
Anmeldt 15. juni 2023 via mobile enheter

Stoppet her for en drink, bestillte en øl og en apperrol spritz, ølen kom etter en stund hvorpå servitøren kommer og forteller at de ikke har prosecco for å lage apperoll, hvorpå vi sier at det går greit med cava el tilsvarende, dette var er ikke et tema ifølge servitøren som ber oss forlate da vi ber å få tilbakebetalt allerede betalte for bestillte drinker. Mindre proffenssjonennelt skal man lete lenge etter

Dato for besøk: juni 2023
Takk, 005robertsen
Anmeldt 4. juni 2023 via mobile enheter

Graffi Midtbyen i Trondheim har god mat, men service og oppfølging av gjester ser ut til å være totalt fraværende. Dessverre. Muligens for at man bestiller gjennom Graffi sin app? Fra vi bestilte drikke til den ble levert tok det halv time. Måtte purre på drikken før den i hele tatt ble servert. Uten en beklagelse fra de som jobbet der. Middagen som bestod av 2 salater og 2 burgere ble servert en time etter at vi fikk drikken. Og det etter å ha purret og klaget atter en gang. Vi opplevde at vi rett og slett var glemt. Null oppfølging. Ingen beklagelse. Vi var muligens på en hektisk periode lørdags kveld, men det var ikke fullt. Og jeg har besøkt andre restauranter som håndterer tilsvarende situasjon smidig, raskt og kundevennlig. Så det er ingen unskyldning for å ikke bry seg om gjestene sine og til de grader opptre så upoffesjonelt. Vi opplevde det slik. Betalte i appen og gikk. Skuffende opplevelse. Aldri mer Graffi.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Tellypepsi
Anmeldt 26. februar 2023 via mobile enheter

Nydelig mat, god service og herlig atmosfære. Bestilte «planken» med masse godt kjøtt. Litt synd at nederste kjøttet ble noe avkjølt når vi kom dit. Veldig godt tilbehør som man får påfyll (gratis) av når det er tomt.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, bjornarbh

Reisende som så på Graffi Midtbyen, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Graffi Midtbyen? Del dine erfaringer!