“Perfekt for venne/familie sammenkomst”
Anmeldelse av Graffi Midtbyen

Graffi Midtbyen
Vurdert som nr. 27 av 410 Restauranter i Trondheim
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Åpnigstider jul/nyttår 2023: 23.-26. des STENGT 27.-30. des 16-22 31. des - 3. jan STENGT Ordinære åpningstider fra 4. jan.
Anmeldt 28. januar 2024

God atmosfære, fantastisk service, god mat og mye mat for pengene! Ble fulgt opp tett gjennom hele middagen og alle var veldig hyggelige og oppmerksomme hele veien.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Tara V

Anmeldt 25. januar 2024 via mobile enheter

Graffi har Byens beste burger, med godt tilbehør. Denne kvelden var det et fantastisk personale som var serviceinnstilt og personlig med oss. Anbefales!

Dato for besøk: januar 2024
Takk, sigridwanvik
Anmeldt 10. januar 2024

Elendig mat. Vi bestilte 14 dager før. Grillfest. Ventwn over 45 min på maten til 6 stk som dro derfra til McDonald's for å bli mett. Feiret 70årsdag.

Dato for besøk: november 2023
Takk, Tour52704201492
Anmeldt 26. oktober 2023 via mobile enheter

Innholdsrik meny. Maten kom raskt og var riktig tilberedt. Alt i alt en positiv opplevelse, med matog hyggelig betjening.

Dato for besøk: august 2023
Takk, htangenes
Anmeldt 26. september 2023

Dårlig servise! Vi måtte ved flere anledninger mase vinke til servitører!! Dette er for dårlig! Vi hadde da grillfest, som koster endel!!!

Dato for besøk: september 2023
1  Takk, 428stined

Reisende som så på Graffi Midtbyen, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Graffi Midtbyen? Del dine erfaringer!