“En gigant skuffelse”
Anmeldelse av Graffi Grill Midtbyen

Graffi Grill Midtbyen
Vurdert som nr. 27 av 396 Restauranter i Trondheim
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Åpnigstider jul/nyttår 2023: 23.-26. des STENGT 27.-30. des 16-22 31. des - 3. jan STENGT Ordinære åpningstider fra 4. jan.
Anmeldt 23. april 2024

Når vi kommer inn døren er det ingen av betjeningen som ser opp og hilser. Det er faktisk en som går forbi med en paraply, legger den fra seg et sted. For så komme og avvise bord. Han greier heller ikke å hilse oss inn.

Når vi har fått satt oss ved et bord som er vått etter vasking, blir vi fort enige om hva vi skal spise.
Min kollega har vært på stedet før, og ønsket en meny for å dele.

Jeg får vite at de gar eple most av en høy kvalitet. Jeg får den servert som det skulle vært Cola. Masse isbiter å sugerør. Jeg meddelte at jeg ikke ønsket is med eplemost. Så etter mye om at det var slik de serverer eplemost, bytter servitøren den ut. Kommer da med et melkeglass med sugerør. Ikke lett å kjenne å kjenne de gode aromane da.

Vi bestilte Graffi grillfest. Var ikke høyere det heller. Vat ikke mye grillsmak i den menyen. Håper de fant varmen til de neste bordene. Varbikke veldig varm mat.
Biffen var grå å tørr i tillegg.

Det finnes mange gode restauranter i Trondheim. Gå på en av de andre.

Takk, Rune K

Anmeldt 12. april 2024

God mat. Trivelig bevertning.
Opplevde en kald trekk på vårt bord, 23.
Grei atmosfære, men..
Elton Johns Hold Me Closer sto på repeat i to timer i strekk. Hva i all verden!?

Takk, Joern85Norway
Anmeldt 9. april 2024

Bestillte Grillfest. Lite mat i forhold til prisen. Kjøttet var seigt. Det som blir servert står ikke i stil til tittelen. Dette var desverre ingen fest. Dyr og dårlig opplevelse.

1  Takk, Nadia R
Anmeldt 30. januar 2024

Et fall i kvalitet og service. Før var dette stedet å spise ute. Nå har grillfesten blitt en lunken haug med alt for mye spareribs og for lite av alt annet. Skuffende.

Dato for besøk: januar 2024
1  Takk, Emil P
Anmeldt 28. januar 2024

God atmosfære, fantastisk service, god mat og mye mat for pengene! Ble fulgt opp tett gjennom hele middagen og alle var veldig hyggelige og oppmerksomme hele veien.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Tara V

Reisende som så på Graffi Grill Midtbyen, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Graffi Grill Midtbyen? Del dine erfaringer!