Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjøpte premiert kebab!”
Anmeldelse av Oska Pizzeria AS

Oska Pizzeria AS
Vurdert som nr. 173 av 298 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 10 - USD 23
Kjøkken: Pizza, Tyrkisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. januar 2019 via mobile enheter

Men den gikk i søppla. Uspiselige kjøtt, falsk hvitløkssmak på dressingen og alt for salt brød. Kjøttet minner mer om kattmat faktisk.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, annabW6192FG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (26)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 26 anmeldelser

Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Døner kebaben er den beste i Midtbyen! Veldig hyggelig ansatte og greie priser. Kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, AmalieS72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. oktober 2018

Vi bor like ved og handler ofte på Oska, kjempehyggelig personale som alltid lager rett bestilling til rett tid :) Bestiller som regel rullekebab eller opera-pizza, begge er favoritter!

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, lenaludvigsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. august 2017 via mobile enheter

Enkelt, kjapt og godt. Hyggelig betjening som alltid er blid når jeg har vært innom. Enten ved besøk for kjøp av nattmat eller til kvelds.

Dato for besøk: august 2017
1  Takk, iAndreas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. mai 2017 via mobile enheter

Vi kjøpte biffkebab, det var ikke biffkjøtt!!! Ekleste kebaben jeg og vennene mine noen gang har prøvd å spise. Jeg valgte å kaste den. Jeg gav den ikke engang til hunden min i frykt for at han ble dårlig. Anbefaler ikke noen å spise her, det kan endre på forholdet ditt til kebab for alltid.

Dato for besøk: mai 2017
4  Takk, Adjvdbk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Oska Pizzeria AS, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Oska Pizzeria AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.