Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vet hva du får”
Anmeldelse av Big Horn Steak House

Big Horn Steak House
Vurdert som nr. 238 av 298 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 20 - USD 25
Kjøkken: Steakhouse
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter, Familier med barn
Middagsalternativer: Uteservering, Reservasjoner
Beskrivelse: Biffrestaurant midt i hjertet av Trondheim!
Anmeldt 14. november 2018

Alltid fått hva som forventes på Big Horn. Perfekt stekt biff og hyggelig service til tross for litt språkvansker.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, kremly
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (143)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 143 anmeldelser

Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Vi var 5 personer som spiste, da vi skulle få hovedrett fikk vi ikke siderettene samtidig og måtte spørre opp om de... kelneren svarte passe forvirret at han hadde kontroll (noe han tydelig ikke hadde). Fikk til slutt maten etter mye fram og tilbake og venting. Fikk ingen kompensasjon for ventingen. Maten var god, men biffen ulikt stekt. Alt i alt, ikke en plass jeg vil anbefale. De har mye forbedringspotensiale i logistikken ved servering.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Ingridboneng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. september 2018 via mobile enheter

Servitørene snakket dårlig norsk, så derfor var det veldig vanskelig å kommunisere/bestille med de. Ventet en og halv time på maten, og når den endelig kom, var kylling rå. Anbefales ikke et besøk der.

Dato for besøk: september 2018
Takk, linehelle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. september 2018 via mobile enheter

Først ventet vi en time på maten. Under måltidet gikk brannalarmen og alle måtte ut på gata. Ingen av de ansatte tok lederansvar i forhold til situasjoen, og vi ble ikke tilbudt noen kompensasjon for hendelsen.

Dato for besøk: september 2018
Takk, ToveM69
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. september 2018

Bernaisesausen var laget med så mye eddik at den ikke var god, smakte bare eddik...veldig tynn også...ikke god! Det er minimum jeg forventer at de kan lage bernaise...

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, Siri Stenvig S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Big Horn Steak House, så også på

 

Har du vært i Big Horn Steak House? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.